} return true; } document.onmousedown=right; document.onmouseup=right; if (document.layers) window.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); if (document.layers) window.captureEvents(Event.MOUSEUP); window.onmousedown=right; window.onmouseup=right;

cancermånad

2010-09-30 @ 22:19:07
Det blev ju såå mycket bättre. Cancermånad på facebook lr något. Tack för tankarna brooo! Jag som kommer lika långt varje gång, men naaaaej då ska dom få in mig på dom tankarna igen. THANKS!

Jag tänker på dig och jag älskar dig!

music got me feeling so free

2010-09-30 @ 22:14:15
Imorn i skolan har jag matteprov. Ser inte fram emot det. Verkligen inte. Dessutom hjälper det inte med att pappa inte är hemma och kommer nog inte komma hem på ett tag nu. Han lovade att vi skulle plugga för jag fattar nada. Men naeeeej. Fuck alltså, fuck. Aja, efter skolan imorn drar jag och Philip hem till mig. Sen kommer Denize. På kvällen drar vi in till stan för egenkväll! Tjuppiduu.


fina vänner, fina vänner

2010-09-30 @ 22:00:37
 

nostalgi

2010-09-30 @ 21:45:13




.

2010-09-30 @ 20:01:45

Ge mig en pojkvän nu. En pojkvän som är världens bästa. Som man kan ligga och slötitta på the hills och the city med efter en jobbig skoldag. Som man kan vara hur bekväm som helst med, tillochmed när man har värsta mensmagen och känner sig allmänt äcklig. En pojke som har sett en lite hur som helst. Osminkad, ful, snygg, tillfixat, in pain, gråta, asgarva, you name it. En pojke som man ligger och snackar med i telefon hela dagarna/kvällarna/nätterna när man inte är med varan. Ge mig någon att sakna. Please ?


i try to live without you

2010-09-30 @ 19:13:47




???

2010-09-30 @ 18:54:15
Kanske ska börja med sånna dära ''outfitts'' ? Lr, vad säger vi fouulks ? Kanske, eller kanske inte. Börjar snappa upp det här med att blogga .... nu liksom, lite sent jagvet. Men naej, så jag tänkte satsa på FACELOOK och OUTFIT. Okej, glöm facebook. Thats never gonna happen. Ni kan också glömma torsdagarna, då jag brukar glida runt i mjukisbrax. Standard då. Men kanske en och en annan klädsel. Aja, vi kör väl på då som vanligt. Heidå.


random


forever and a day

2010-09-30 @ 18:09:07

TjeeeenisPeeenis folks! Idag drog jag och Ellinor hem lite tidigare. Busigt, men orkade verkligen inte sitta med mensvärk och ha ea. EgetArbete. Värdelöst liksom. Äsch, shiiitsamma. Nu sitter jag iallafall här och väntar på kära mammsen som ska laga min mat! Känner att jag behöver träna ... men har ont i halsen och ska frånochmen nu bli frisk innan jag gör en massa annat. Orkar inte vänt på att bli frisk så jag börjar för tidigt med grejer. Men näää, nu ska jag börja käka citroner igen och VÄNTA. Citroner är ju faktiskt my weekness. Aja, ikväll blire pluggish. HARE


thea on the picture, denize bakom picture


i love you more then a did before

2010-09-29 @ 16:41:43

Har tagit mig en dusch och lagt på ett lager mascara. Känner mig som en människa efter typ fyra dagars sjuka. Puh! Drar till el kyrko ikväll för lite socialt umgänge. Ska bli galet. Snart kommer dedde och vi ska förhoppningsvis göra en livsviktig sak. Ber till gud alltså! Är fett deppig pga det .... dampshitnervös.
har iaf kommit i gamla vanor och camat lite, friska daniella is on her way. Ellääär ?!




2010-09-29 @ 13:43:19

Vi är som en person i två kroppar. Vi förstår varandra. Alltså ... det är så jävla svårt att förklara, men du är som min tvilling. Jag känner på mig när något inte är rätt. Utan dig är jag inte hel. Utan dig blir det svårt. MEd dig är inget konstigt, udda eller fel. Jag kan säga allt till dig utan att skämmas, och du har alltid ställt upp för mig! Och den där drömmen jag drömde för inte så länge sen, remember ? Den skrämde skiten ut mig. Vart helt lost är jag vaknade. Men det kommer inte hända i verklighete, för du är SÅ JÄVLA BÄÄÄÄÄST! VI ÄR SÅ JÄVLA BÄST, OCH SKÖNA, OCH ROLIGA, OCH TYP ... ALLT! Massvis av kärlek till dig baby! Du gör verkligen mina dagar, och jag kommer alltidalltid att finnas här. Alla lägen! 




BARA FÖR ATT DINA TITTAR ÄR HUMUNGOUS! HIHI ... (A)


mooviemaker

2010-09-28 @ 22:38:50
aa ... nämen alltså jajg har fööör tråkigt. Det enda som roar mig så otroligt, är fanemig AnaGina. Hennes videos är dom ROLIGASTE I VÄRLDEN. Så jääävla jag och denniz. Shit, shit, SHIT. Hhahaha, slutar aldrig garva. Så roande! Yeyeye, stannar hemma imorn också. Wain. Ska försöka ta mig till kyrkan på kvällen för vill inte missa för allt på jorden. Förövrigt då ? Njaaeee, har inge att tillägga alltså. Ska inte tråka ut er med mina meningslösa texten.

DUDES, VARFÖR HAR NI SLUTAT KOMMENTERA ???? DET ÄR TYP DÄRFÖR JAG BLOGGAR, DAAAAH ?! C'MON!


random


in my dreams ?

2010-09-28 @ 21:03:33

JAG ÖNSKAR ATT
* jag vore ca fem centimeter kortare, så jag kunde ha fett höga klackar utan att bli tvilling med en giraff
* jag hade fett med pengar så jag kunde köpa alla fett snygga high heels
* att jag inte vore sjuk (dock är det fett skönt att skippa skolan)
* att man kunde äta fett mycket mat utan att bli fett mycke tjockare och gå upp fett me vikt


våra händer möts affärsmässigt snabbt

2010-09-28 @ 19:14:28
Seg dag. Efter skolan kom Denize och Simon hem till mig. Skitlack Daniella. Simon drog. Sen kom Philip. Öppet hus jag vet ... tyvär. Vi tre satt i min soffa och garvde i någon timme eller två. Sen satte jag och Denize på Honungsbiets hemliga liv. Igen. Crybabys. Igen. Nu sitter jag här och har precis ätit en macka. Ångrar. I feel kind of sick now. orkante skrivaaa, hejdå.

jag vill börja på pole dancing

2010-09-28 @ 14:22:13
YES FUCKING SIR, hur najs liksom ?!


uttråkad

2010-09-27 @ 22:14:54
Crybaby till filmen. Gråter alltid till den. Soooeet film alltså. Förövrig är jag skit uttråkad. Har ju varit hemm hela dagen, och kommer vara hemma imorn också. Wain. Klarar verkligen inte av det ... socialt handikappad daniella. Nämen på onsdag pallrar jag mitt feta ass till skolan vare sig om jag vill det eller inte. Får väl hitta på något rolig att göra imorn. Vll träna, men kanske inte det bästa att göra om man är sjuk. Njaeeee va. Aja, loggar väl mer imorn lr så, latero!


A true friend is hard to find, difficult to leave and impossible to forget.

2010-09-27 @ 19:24:05




honungsbiets hemliga liv

2010-09-27 @ 15:05:37

Nu ska jag sätta på en fett bra film, tsm med lite kladdkaka. Buuuusigt. Får lite ångest eftersom vi skulle sett på et riktigt bra film idag på engelskan. Men aaaaja, får göra det bästa av situationen. BYE!


skooooeeeen brud

2010-09-27 @ 14:47:23


tja snygging

2010-09-27 @ 13:53:41
sjukling is in da house. Seriöst, måste börj t hand om mig själv så jag inte blir sjuk. Från och med nu ska jag bomba mig med vitaminer och sånt varje dag! Cause this is inte roligt alltså. Fuck this shit. Har satt på harry potter och halvblodprinsen igen, eftersom jag somnde igår när jag såg den. Men det är något som inte vill att jag ska se den, för nu har jag ju satt på datan. Hm ... synd. Aja, lyssnar på grymma låtar för tillfället och koncentrerar mig på att typ inte svimma av huvudvärken, eller spy. Höhöhöhee. HARE SÅ LÄNGE

HOPPAS ATT I SKOLBARN HAR EN ROLIG DAAAAG!

why do all good things come do an end

2010-09-26 @ 17:24:25
I feel like crap. Fo sho alltså. Illmående. Ont i huvudet. Hängig. Ont i revbenet. Trött. Fuck, vill verkligen inte bli sjuk. INTEEEEEEE. Skulle egentligen hängt med mammsen på äventyr, men icke. Icke, icke fucking icke! Så ska snart titta på Harry Potter och Halvblodprinsen. Hoppas jag mår bättre imorn då.


schnygg


snicksnackboogievoogie

2010-09-26 @ 12:38:50

Ja, söndag idag då. TaggaTagga! PluggaPlugga! Städa. Träna. Wihow ... Not. Nejmen detta är en dag som behövs antar jag. Dagen då man ställer om helgstiderna och går över till tidiga mornar/kvällar och alla rutiner. Dagen då man städar rummer och garderoben efter gårdagens alla klädprovningar. Vissa dagar kanske man också tar bort spya i håret, eller kanske ser att toaletten inte är lika vacker som man trodde att den var igår när man var klar med sitt fyllespyy. Usch. Men inte idag, som tur är. Idag är det en dag då jag bara behöver typ städa och göra lite annat normalt. Normalt ? Si. Näämen aa, vi hörs väl ... antar jag. Ha en bra söndag!


extra löööve

2010-09-26 @ 12:05:03
Seg lördag. Drog till Garaget men det var det typ hundra brudar och ... tre killar ? Drygt. Så vi drog därifrån runt elva, och sedan hem. Dock var jag jääävligt flummig. Seriöst, länge sen jag va så. Dessutom kunde jag inte andas och skratta för att då gjorde det ont som SATAN i axeln och vid revbenen. Galet. När jag och bell kom hem satte vi på Sex and the city 2. Roligaste filmennnnnnnnn, höhö..







nu drarrr vi

2010-09-25 @ 19:29:28


i keep on running, keep on running.

2010-09-25 @ 12:45:46

Ungspannkakan är i ugnen och jag är nyduschad, fräsh, osminka och liiiiten. Nej, förlåt, stor.  Om någon timma eller två kommer dedde. Jag måste plugga, och det måste hon med så det står nog på listan. Tyvär. Blir nog bara chill idag på dagen, men ikväll spårar vi brudar. Ska steka bacon nu!!!! :D Tjottahej!


want you too make mee feel like i'm the only girl in the world

2010-09-25 @ 10:27:57

MIN MOBIL FUNKAR INTE! DEN ÄR AVSTÄNGD OCH KNAPPARNA FUNKAR INTE. KAN ALLTSÅ INTE SÄTTA PÅ DEN. Får damp eftersom jag måste skicka viktiga sms, och ringa samtal. DAAAAAAA. Så, om ni vill nå mig, skriv på facebook eller något sålänge.
Förövrigt sov jag bra, har ätit en rejäl frukost nu och vet inte riktigt vad jag ska göra. Duscha, plugga, sen kommer väl denize någongång. Men vet inte när för cepe mobilen! Rktigt irriterande. Nämen ni får hare så bra peeps. Hörs lite senare!


HAHAHA, denize tyckte jag såg ut som en bitch på denna bild. Förstår inte varfooooer ?! XD höhö


you can hold me

2010-09-25 @ 00:30:02


Trevlig kväll. Fina människor. Jääävligt mycket löööökig dans, men roligt som faen. Nu ska jag dra mig mot sängen, hoppas att ni har haft en bra fredagskväll! puss








känner mig lite ... sne idag

2010-09-24 @ 18:29:02


HHAHAHAHA


taggelito

2010-09-24 @ 17:22:55



stay with me hunny

2010-09-24 @ 13:02:43
Gaalet najs dag. Gjort ingenting på matten, kanske inte bra det, men skitsamma. Har ätit två extremt dödligt goda havrebollar. Två igår också. Fan, fan, FAN. Men äre fredag så äre liksom !!!
Snart ska jag röra mig mot bussen och sen visare till kista med Isabelle och Ellinor. Kanske Denize också. Måste införskaffa mig ett par svarta jeans. Så basic. Så bra. Ikväll blire krök tror jag. HAREEE1


tagga galet inför helgen peeps!

2010-09-23 @ 20:28:14


och med det säger jag godnatt till er alla där ute.

i'm so fucking proud

2010-09-23 @ 19:58:15
Tränat fyra dagar i rad nu, och det känns som faen! Rumpa och lår alltså ... ouff. Men det känns bra! Skit bra! Ska börja köra hårt nu, för att jag har riktig jävla viktångest. Vägde mig idag ... fick mig fan att vilja spy. Så nu är jag bara ännu mer taggad. Egentligen vet jag inte varför jag hackar upp mig på siffrorna. Jag har alltid varit en sån som bryr mig mest om hur jag ser ut, inte hur mycket jag väger. Dock tycker jag faktiskt att det finns liiite för mycket att ta i och att jeansen börjar bli liiite för tajta igen. Men jag ska fan inte sluta äta, som jag har gjort vissa gånger. Gick ner tre-fyra kilo på en vecka en gång. Åt nästan ingenting .. Fine, man går ner i vikt, men man förlorar tuttarna, och formerna, eftersom kroppen ''äter'' upp muskler och fett där. Och jag vill inte på världskartan förlora tuttarna alltså ... nej usch. Så jag ska äta bra, och träna. Wohooow, nu kör vi!


she said I don't spend time like I really should

2010-09-23 @ 19:31:13




your'e way too good at it

2010-09-23 @ 16:18:05
Drog till skolan runt åtta. Då har man idrott liksom. Eller inte! Lärarna hade fucking glöm att säg att vi har sovmorgon. Hur klantigt!!! Lite sådär flippmode på dom. Men vi fick kompensation. Skippar mentorn imorn så börjar fem över nio. Dock med matte ... men slutar sen! Wihow. Skön dag annar idag. Älskar vikarien Tina. Blonderad. Solariumtorsk (?). Ungdomlig. Feeett stek bara. Bjöd på cheescake och scones. Men det var våran hemlighet ... Shhhhh!
Nu ska jag göra klart so/no arbetet så man får det överstökat ... Wish me luck!



mina fina leggis jag gör på slöjden. HAHAHA, fail


kungarna av tylösand

2010-09-22 @ 22:23:47
NOOOO, Rang kommer lämna tylösand. Sad poni ju. Fast han är ju fett irriterande, höhö. Oj, vänta, som om ni bryr er ?! Sorry broes. Har haft en rolig kväll, kom inte hem för så länge sedan. Ska snart bädda ner mig i sängen och fortsätta det otroliga braiga programmet, hihi. Imorn startar vi dagen med idrott. Fail. Orkante. Bajs. Aja, vi tare som det kommer. Kanske blir jätte förkyld nu under natten ... In my dreams. Nejmen aa, cya!


random


suga suga

2010-09-22 @ 17:58:12
The Hills. The City. Original. Dagligt bruk. Helt amazing. Eller ? Yes sir.
Nu ska jag städa ....... sen ta mitt feta ass till kyrkan. Hare!


f1 coola


russian privjet

2010-09-22 @ 16:18:42
Dagen har gått bra. Hade debatt på So, och det var faktiskt sjukt roligt. Vi i Folkpartiet då, äääägde. Höhö. Nejmen tycker personligen debatter är jävligt intressanta. Fyfn va vuxen jag låter ... eller oj, jag är ju vuxen. Daaaa ?! Nu snart hade jag tänkt träna, sen duscha sen typ dra. Hoppas jag hinner det, plus middag innan typ halv sju. Ja, det är klart jag gör. Nämen måste kila nu, hörs lite senare peeps!

help me angel

2010-09-21 @ 22:00:37
Stressen tar seriöst livet av mig. Nu ska jag lägga mig i sängen och ta det jävligt lugnt. Jävligt. Imorn efter skolan äre kyrka, kanske hinner blogga innan. Ciao!

you got me lifted shifted higher than a ceiling

2010-09-21 @ 20:33:13


Vad håller jag på med ? Deppmode ?! Gosh, så kan man ju inte rulla fram liksoooom. Får ta skiten när det kommer helt enkelt. Okej, den kommer nu, men skitsamma. Har mina vänner och det är fanemig att jag behöver. Ni är luften jag andas!

Förövrigt: Jag saknar: Spanien. Konfa. Sommar. ''Statoil-nattöppet''. MED MERA.
Vi står inför: Vinter. Snö. Fucking helvettes jävla nyår och julafton, skippa iår SNÄLLA ? som om ....


hahaha busteeed!

2010-09-21 @ 19:48:38


gåre bra lr denize ?


25 to life

2010-09-21 @ 18:46:48

Okej. Jag måste skriva, sry om ni får ta alla mina ångesttankar men det är ni som väljer att läsa. Sååååå ... jag har en fråga. Brukar ni ofta känna er typ ... tomma ? Alltså ni vet inte om ni ska gråta, skrika, skratta eller typ deppa sönder ? Helt ärligt brukar jag fanemig känna så ganska ofta. Det stör mig en aning. Oftast slutar det med att jag stirrar helt tomt och börjar böla i min ensamhet eftersom mina tankar alltid faller åt en person när jag är nere. Då blire ännu värre, vilket i hate! Det skulle vara lite najs om man typ började skratta när man är nere. Fast nej ... fett töntigt. Sitta och skratta helt ensam sådär. Låter ju inte helt normalt va. Nej, men som just nu. Trubbel om man säger så, and i don't know what to do. Skrika ? Okej, det har  jag redan gjort lite. Gråta ? Skulle inte tro det va. Skratta? Öh, gör mig på det humöret så. Deppa sönder ? Låter ganska lockande känner jag. Aa, där har vi det. Tack för stödet bloggish!  HEjdåååå


today's that day

2010-09-21 @ 18:32:46
Mitt humör var NYSS gansk bra iaf! Men nej, min föräldrar ska förstöra allt. Fuck it.
Dagen ja. Gick ... Sådär. Klarade av orientering. Knappt. Drog sen hem och duschade och sen tillbaka till skolan för meningslös svenska. Hata. Nejmen alltså det här går ju inte ... orkar verkligen inte skriva just nu. Förlåt bloggen med är extremt besviken och nere just nu. hörs!

hurtbulle

2010-09-20 @ 22:58:57
Haha herregud ... kommer ihåg första gången jag hörde ordet hurtbulle. Var av en dåvarande fin vän och fan va jag garva. Hurtbulle liksom ? Låter typ som ett wienerbröd, eller något. Gal1.
Imorn kör jag på wienerbröd dåra. Orientering it is. Kör hårt tills klockan någonting, sen ska vi tillbaka till skolan för lektioner. Hur dåligt ?! Funderar starkt på att skippa dom alltså. Menar dom seriöst att man ska sitta där och löka medans man arbetar lr något. Damn, galenskaper. Dessutom har vi en pytteredovisning. Ännu värre. Rödrosig, lökig och helt slut ska man stå där framme och leka mvgbarn. Naaaaeeeej skulle inte tro det va. Men tyvär säger jag what to do. Cause what the fuck do to ?!
Det var mitt, hejdåååå!

Hjälp, jag vill ha större bröst!

2010-09-20 @ 22:01:50
NU på teve, kanal tre. Intressant .... Snälla kvinnor, nöj er med what mama gave you! Eller ..... ?

för snygg ibland

2010-09-20 @ 22:01:12





tröttnar aldrig

2010-09-20 @ 21:25:50



sadly but true

2010-09-20 @ 19:45:41

Dagen ja. Hej mitt barn Kurt/Mårten. Mås det bra ? Random. Höhö.
Har faktiskt köpt mig ett par jäkla joggingdojjor. Dom känns bra. Körde ett litet spinningpass med dom för ett tag sen och är faktiskt taggad på imorn. Joggaaaa, köttaaaa, kubbaa! Liksom: Bränna lite fett om man säger så. Fast åt ju på donken så ligger väl på plusminusnoll. Köpte också lite underkläder idag. Två såkallade ''set''- Två bhar och två trosor för er retardos. Och en ring. Jävligt snygg. Peace.
Nu äre serious talk med philip som har/kommer pågå en stund, sen MÅSTE jag arbeta lite med So/No grejen. MÅSTE. Bröd till wainet något ?



stockholm vaknar långsamt på droger och på sorg

2010-09-19 @ 21:49:29
Imorn kör vi på wb-överklassbrudar gone wild. Jag och dedde ska nämligen köpa joggingpjuxx. Eller rättare sagt, jag ska(orientering på tisdag så måste satsa hårt). Tar med kortet, men jag svär på gud att det kommer brännas på trehundrafemtio kilo godis istället. Vi ska ju trots allt förbi coop ... Detta kommer inte sluta bra. Någon frivillig som vill sjunga på min begravning ?
godnatt

typ, lite, ganska, jobbigt

2010-09-19 @ 21:40:40
Fuck schooool säger jag bara. Engelskprov imorn, kommer nog gå bra eftersom jag snackat engelska hela helgen. Eller ... om man ränkar med yes, förvirrande blick och tummen upp. Nejmen engelska kirrar man lätt(?). Däremot har vi ju en BIG grej till på fredag. Blir till att dissa allt och alla framtills dess. Klappat och klart. Eller inte. Nämen tagga peeps! Det är typ snart får framtid bestämt. Nästan iaf. Mööörscha!
Nu ska jag gå och squeeeeza(älska ordet) någon ting. Fett squeeeezy att squeeeeza e squeez! Hahaha man är ju för bra ibland alltså ...


nnnajs

2010-09-19 @ 21:16:23
London är ju en helt jävla amezing stad. Förutom stressen då. Blev förvånadsvärt stressad där. Usch. Nejmen helen har bestått utav shopping, shopping, resturangbesök, gratis drinkar, musikal och en bunt av sköna stunder med farmor och mamma. Sköna gammla gummor det där.
Annars då ? Har nyss snackat med denniSz och fått lite uppdatering så känner mig inte helt socialt död. Tur det liskom. Död i kroppen är jag dock. Heeelt slut.





ciao

2010-09-16 @ 14:08:43



latero

2010-09-16 @ 12:41:21
Hur kan man vara otaggad inför london ? Förklara det för mig. Sitter här mitt rum ... har inte packat, inte duschat, ingenting. Wäää. Men vill inte lämna älskade sverige. Tänkt om jag missar något liksom. Säkra, trygga, söta sverige. Men å andra sidan fuck it. Festa, ja det har jag gjort som faen och kommer göra som faen. En helg, come on. En helg. Har ''missat'' två helger nu, men jag har nog upplevt mer än många andra. Bra som dåliga. Dock är man ju fan femton barre, man ska festa! Det är galet kul alltså. Ööööh, nu gick vi lite off track känner jag ... Så, back to basic, jag drar till fucking london. Shoppar galet och skaffar mig ett feting till minne. Mamma, farmor och jag. Det är vi tre liksom. Starbucks, primark och fyrstjärnigt hotel. NAJS! HEJDÅÅÅÅ PEPS. HAREEEEE ojoj glömde också att jag måste plugga i london. NAAAAAAAAAAJS. not ..


Mupp en el español. Ta mig tillbaka!


det kan man aldrig ändra på

2010-09-15 @ 18:20:27
Hello bloggfan! Har precis varit hos Erik. Tjill. Nu ska snart jag och denize rulla emot kyrkan. Soft. Sen ska jag jag duscha och packa! Har inte mer att tillägga, hejdaaaaa!

falskt alarm, falskt marknadsföring

2010-09-14 @ 21:51:23
Nu ska jag börja packa lite lätt inför London. Eller inte ?! Dock kommer jag inte ha dit för det (eller blogga för den delen) imorn. Då blire kyrka som gäller. Men åter till London ... Vad fan ska man ha med sig ? Tänker ju liksom shoppa gaanska så mycket. Dessutom har farmor bokat någon fancy resturang så klänning och klackar måste jag ha med mig. Hm, jobbigt det hära. Nejmen kör ner lite skit liksom. Hur svårt kan det vara liksom. Aja, ni får hare så bra så hörs vi typ imorn kväll eller någon annan dag! tjing.

.

2010-09-14 @ 20:49:36
Ligga tätt intill din kropp. Känna varenda kroppsdel. Känna din doft. Smeka din nacke, din rygg. Dra håret igenom ditt hår. Känna lätta drag på ryggen av din hand. Kyssar på halsen. Bara ligga där och blunda. Tänka på ingenting. Det är fint.


ärlighet respekt kärlek

2010-09-14 @ 19:08:33
Kladdkaka, pannkakor, film, guitar hero, plugg. Ja, det har jag gort idag. Seg och sliten brud liksom. Taggat inför imorn också! Skola igen, wohow. Kan inte vara gladare! Nämen aa ... har säkert gått upp några kilon idag också ... Haha, nu har jag gjort en h*****. HUMOOOOOR! Nä nu ska jag ta typ ett tiotal piller och sen träna. Latero!


HAHAHA, trött dennis!


varför ska det ta schtopp ?

2010-09-14 @ 14:54:55
När man är liksom on top of the world. Man skriver som bara den. Har en massa text i huvudet som bara väntar på att få komma in i datan. Man kan allt om Sveriges ekonomi och FPs tycke om det hela. Ja, då ska det fanemig ta stopp. Schlutt. Förstoppning liksom. Som en tampong. En propp bara. Helt galet irriterande. Och då, helt plötsligt, kan man inget. Vadfan betyder ekonomi ? Vem är Jan Björklund ? Och det enda man skriver är typ Folkpartiets huvudfrågor handlar om jobb, utbildning och de äldre. Ja, vad mer ? Kom igen Daniella. Du kan ju detta! Men NEJ! Det värsta är att det jag sitter och inte kan, ska vara klart nästa fredag och mina betyg i So och No vägs på detta. Fuck it säger jag bara. Vill bara kopiera allt från Folkpartiet.se och säga att detta har jag gjort. Klappat och klart liksom! Varför kan inte textne bara komma som en Kent låt ? Helt naturligt liksom. Kom igen hjärnan, släpp sargen och kom in i matchen förfan! Men NEJ!



F*** Me, I'm Famous Ibiza Mix 2010

2010-09-14 @ 13:11:16


*klick*

Helt awesome album. Galeeeeet! 50 degrees, Rave' N' Roll, The world is yours, I'll be there och typ alla är grymma! Måste dock säga att det är så min musik, alltså hardcore dunk typ. Men jag gillar det iaf ;)


rave' n' roll

2010-09-14 @ 13:06:31

Hellman sov så det blev inge, istället kommer dempan snart och håller mig sällskap. Pannakakor it is! Pumpar musik som bara den i köket. LIIIIVET ÄR BRAAAA!



varje gång du möter min blick så vet jag vem jag är

2010-09-14 @ 09:35:51

Uppe med tuppen säger jag bara, men jag är inte ett dugg trött faktiskt. Tro det eller ej ... Snart (om några timmar) kommer Hellman och vi ska laga pannkakor till frukost. Måste ju lyxa till det lite sådär på studiedagen! Sen lite senare drar jag, Denize, och Ellinor till Bellan för plugg. Det behövs kan jag säga. Ikväll får jag se vad jag gör, tror jag inte kommer orka göra värsta grejen så kanske tar det lugnt hemma. Aja, hare gött sålänge!

 

livet leker när man steker

2010-09-13 @ 23:31:57

Kom hem för inte så länge sen. Var ute med en massa sköna människor och typ åt glass, softade galet och hade the time of our lifes. Skratt i mängder. Träffade också på Gurra som jag inte har sett på yeeaaaars! Nu ska jag rulla vidare till tv för det är tydligen OC. Får inte missa, seriöst!


nu rullar jag ut

2010-09-13 @ 19:50:14
hejdåååå

En äkta vän är den som ser sorgen i dina ögon medan alla andra tror på ditt leende.

2010-09-13 @ 19:34:53




dom ljög och dom drog oss

2010-09-13 @ 17:45:59

TJIIING. Precis kommit hem från Ellinor. Softade galet liksom. Nu väntar jag på Denize, och ikväll ska vi göra ... någonting. Imorn ska jag sova som faaaen. Och typ. Plugga. Sadly. Aja, hare!


stek bror


när taken rasar ner

2010-09-12 @ 22:08:27
Tror detta kommer bli en ganska soft vecka. Studiedag på tisdag, sen drar jag till London för shopping mot helgen. Denize kommer också bo här eftersom det har blivit en ökning i hennes familj. Så .. aa då äre bar köra liksom. Nä orkante mer nu, hejdåå!

what happens in Trosa stays in Trosa

2010-09-12 @ 18:07:49
Sammanfattning: Spyor, dildo, sexbrist, kent, prat, viktuppgång, kaffe, tårar, maaaaassa skratt och andra helt jävla galna grejs. Myyyysig helg med de bästa helt enkelt. Nu efter ett besök i vällingehus är jag trött och sliten och ska nog rulla till soffan eller något. CYA!







scream freedom, yeah.

2010-09-10 @ 12:31:48

Sitter här, osminkad liten råtta, i mjukisbrallor och bh,  och funderar på vad fan man ska packa ner. Mjukisbrallor, leggins, t-shirt, linne, tjocktröja. Något mer ? Njaeee, skulle inte tro det va. Ringer dennis sen och kollar vad den bruttan har med sig. Öhm ... ja, min tå lever. Gör ont som faen ibland men det är bara kötta. Kubba, kubba, KUBBA! Liksom. Skriver typ, snart. Hejdåbloggen!


OMG

2010-09-09 @ 17:22:09

SHIT, PEYTON TYP .... DOG ?! Noooo ........ Aja, back to life. Ska snart ta mitt feta ass emot bussen. Måste bara ta sats ... vilket tar typ en halvtimma, höhö. Så kan ta det lugnt ett tag till. När jag kommer hem sen måste jag pppacka. För jag har inte gjort det än. Liksom, packa är fan tråkigt. Ehm .. ja, jag har inte mycket mer att tillägga än att ni får ha en mysig kväll. Bye!



right now.


.

2010-09-09 @ 16:39:41

One Tree Hill och kaffe är fanemig allt man behöver. Galet.


you can hang with me

2010-09-09 @ 15:40:27
Sooooft dag, is all i have to say. Eller ? Jofan, den funkade. På lunchrasten drog jag och dedde till vby för lite grejsimojsfixande. Nu kom jag hem och kom precis på att det typ inte finns något att äta. Lite ångest va ?! Men jag får väl skrapa ihop något ... bläh. Runt sex rullar jag till erikkk.
Måste typ packa och planera nu. Drar till Trosa med några fina människor över helgen. Sitta uppe hela nätterna och snacka skit är vad vi ska göra. På dagarn ska vi typ ... leka ? Äh, det löser sig mannen. Börjar bli taggad nu faktiskt, ta på fan denize! Hörde du det, jag är taggad!!!! Eller ? .....


hohohoh, finns det några snälla barn ???


i'm gonna make you feel alright

2010-09-07 @ 20:13:47

Idol och Jersey Shore nuuuuuu! TJOHO


-

2010-09-07 @ 18:44:33
har inget vettigt att säga, och inga bilder. Sry broeeees!

Jag ska bli bättre. För din skull.

2010-09-06 @ 21:20:16


låt det förflutna vara glömt

2010-09-06 @ 20:01:02

Tittade nyss på ''Honungsbiets hemliga liv''. Gosh, tårarna bara rann ... jävligt sorglig, men helt grym film. Är typ kär i den nu. Fan att jag inte spelade in. Hm .... Aja, nu ska jag lyssna på lite musiik, sen typ tagga låååååångt!
HEEEJDÅÅ


ibland överraskar jag dig allt

2010-09-06 @ 16:44:34
Ja, vi alla har nog haft en tråkig dag. Kände för att göra en header, och visst blev den ball ?! Wohooooow. Nejmen så medans jag lyssnaar på KENT checkar jag in denize skoena kommentarer, och spyr på min cepe tå. Hahaha, där fick jag allt till det alltså. Nu kom precis pappa och brorsan hem också, sååååå nu ska jag göraaaa .... inget! Suprise! WÄÄ.

Life of Ryan

2010-09-06 @ 13:44:38
MARATOOON

more and more and more

2010-09-06 @ 12:53:54


Ja, som sagt så kom dennis förbi en stund. Vi gjorde en makeover och jag tyckte det blev riktigt lyckad! Riktigt, riktigt lyckad! Eller, vad tycker ni ? Nämen nu har psykot dragit iaf ... tur det, blev nästan mördad nyss. Creepy. Och nu ska jag ... gör något annat. Zuuuuuck


ibland vet jag inte vart vi får allt ifrån alltså ...

2010-09-06 @ 12:21:47





HAHAHA jävla mongolidbarn man är. Skoeeeena.


Det är då jag önskar att jag kunde stanna tiden, tysta alla nätverk, stoppa trafiken

2010-09-06 @ 10:35:07



Halkade i badrummet. Slog i tån. Aj. Blodet forsade som vettefan. Paaaaappper. Smärta, dunkdunkdunk. ''Du får nog vara hemma idag'' WIEEEEE! Plåååååster!
Ja, sitter just nu med inlindad stortå. Hahaha, så jävlaa komiskt. Menmen, what to do. Man är ju för cool ibland alltså. Så om några timmar kommer jag vara riktigt jävla uttråkad eftersom då jag har gjort allt jag kan göra när man är ensam hemma. Wääää. Förkyld är man också. Aja, nu ska jag snacka med ellinor som också är hemma. Maxen också för den delen.


.

2010-09-06 @ 09:24:38
Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Så var den till dig

daniella's

2010-09-05 @ 22:52:31


*klick*


Om jag hade lite kraft kvar att ge dig

2010-09-05 @ 22:11:16
TjingTjongLångStång! Kom typ precis hem från Erik's place. Eller ... slutade med att vi satt på dagisen med Denize, Robin och Viktor. Haha, jag och denize satt mest och drog en massa intärna som ingen fatta. Så jävla vi. Så jävla soft.
Imorn är det skola, suck. Orkar verkligen inte. Men ääsch, bara att köra. Typ. Efteråt vet jag inte vad jag sa göra. Hittar väl någon liten pys som vill hänga med mig.


ett liv utan öde, ett öde utan liv

2010-09-05 @ 13:42:38
Känns som klockan ska vara typ fem nu, men icke sa nicke den är typ två. Jag har liksom redan hunnit gått runt i vby ett litet dag, ätit lunch och typ degat som fan. Nä, ska nog hoppa in i duschen och bli en människa igen. Förövrigt är mitt humör ganska på topp just nu. Härligt, härligt. Hööörs bloggisch!

När jag var barn, ville jag vara vuxen. Nu är jag vuxen, och vill vara barn.

2010-09-05 @ 10:41:02
en fet godispåse kan fanemig göra allting bra ibland. Jag mår inte så bra just nu faktiskt. Näsan och halsen har typ världskrig ... Inte bra med tanke på att jag rullar till Erik ikväll. Men jajaaaa, det löser sig. Nämen nu ska jag kolla om turken är uppe för jag vill prata med någon. Dock kommer hon typ döda mig om jag ringer såhär tidigt ... tror jag smsar, hehö.
PS. Om någon har lust att ta reda på en jävla massa fakta om folkpartiet till mig så är det free to go! Jag tacka inte nej ... 

Don't worry about the people in your past. There's a reason they didn't make it to your future.

2010-09-04 @ 23:41:39






HAHAHAHAH

2010-09-04 @ 18:17:43



i väntan på bells

2010-09-04 @ 17:18:27


you make me feel like i'm living a teenage dream

2010-09-04 @ 14:27:18
Nejdu, två sjuka stockholmsbrudar är nog inte så frestande. Vi skiter in den där jävla dubbelgrejen. Istället stannar vi hemma och blir frisk inför kvällen. Kvällen ja ... vad händer ikväll folket ? Höhö, tror jag har planer faktiskt. nämen nu ska jag kolla på skoour.



fjooourtizz


get into the groove

2010-09-04 @ 10:53:42

Blogga vare ja ... ja, fdet får bli typ ikväll eller kanske imorn eller kanske någon annan dag. Får se när jag har lite ledigt från min dyrbara tid. Nu ska jag snaaart börja röra mig mot den fruktade dubbeldejten. Haha nerå, måste bara övertala mina föräldrar om att jag får sova över en dag till. MÅSTE GÅ. Annars .... hm. I-landproblem.


.

2010-09-04 @ 10:24:23


Kvällen började inne i stan.Killarna vi skulle träffa kunde inte igår så vi åt ensamma. Därefter åkte vi hem till denize lägenhet för att sotfa lite, vi var så gaaalet trötta. Sen drog vi till Robin där det var ett gäng killar. Tog det lugnt där och hade det trevligt. Runt tio drog jag, Denize, Kevin och Max till Coop parkeringen för att det var någon jävla moppeträff där. Så där var vi i typ en timma då vi tillslut tvingade killarna att skjutsa tillbaka oss. Vid tolv kom någr vikjsö brudar. Jessica, Maja och någon annan tjej. Dock var vi tvugna att dra precis när dom kom. Somnade vid ett och nu ska jag börja fixa mig. Vi ska nämligen träffa dalmåsarna idag igen. Klockan ett, så jag måste skyyynda.




what is love ?

2010-09-03 @ 16:11:43
Nu ska jag snart börja röra på mig, dock väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem. Har inte sett dom idag, och kommer troligen inte se dom så mycket i helgen så vill iaf säga hej. Haha, ser aldrig min familj nuförtiden, men håller på att ändra på det. Hur det går är fråga. Yeye, kommer nog inte uppdatera förän imorn eftermiddag eller så. Ha det bra peeps!




och med det säger jag : HEJDAAAAA


hogan knows best

2010-09-03 @ 13:07:36
sitter just nu hemma och tittar på hogan knows best maraton med typ flera kilo onyttiga grejor. Kanske ska skippa det snart ... eller inte! Ska softa ända tills typ halv fyra då jag ska börja fixa mig, för runt fem drar jag till denize och vi rullar vidare till stan. Sen blire annat skojs. Hareeeee1


She likes to party with everyones eyes on her.

2010-09-03 @ 07:35:06

Snart drar jag till skolan. Ta hand om er, akta er för farliga ligister, våldtäcktsmän och moster under sängen. Och i garderoben för den delen! Dom är leeskiga. CIAO


i think about the little thing that makes life great

2010-09-02 @ 21:30:44
Jag kan dööööö för 107,5. Seriöst! Alltid i mitt rum. Den dagen då det inte spelas ... då får jag cancer.
Och med det säger vi hejdå bloggen. Ha ett bra liv liksom!


HAHAHA man är ju för snygg alltså ...

2010-09-02 @ 20:30:45




damn, vilka tider! Älskade canada tröja .... snyft.


jag fäller tårar när du inte ser

2010-09-02 @ 20:28:08

Skolfoto idag ja ... gick väl sådär. Hoppas på det bästa liksom, dock såg jag helt uppstoppad ut på singelfotot. Imorn ska vi köra lite sånna där ''kompisfoton''. Ballt huuu ?!
Nu ska jag snart göra klart matteläxan .... suck. Efter det blire chilling som gäller. Imorn äre fredag, taggad folket ? Det är jag. Runt sju ska jag och Denize äta middag med två pojkar från dalarna. Ska bli skitroligt att se vd för slags folk Denize umgicks med där uppe egentligen. Aningen skeptisk ... hehe nerå. Efter middagen drar vi vidare för röj.



i used to be a sweetheart

2010-09-01 @ 16:14:20
Hej bloggeeeen! Sitter hemma hos denize och har lite ångest över vad man ska ha på dig imorn. Skolfoto, daaah. Man måste ju vara fin, men inte för fin. Aja, det ordnar sig väl. Snart (klockan sju) rullar vi till kyrkan, stannar där tills ett tag, sen måste jag hem och fi'xa. Hur är det med er mina kära bloggläsare då ?