} return true; } document.onmousedown=right; document.onmouseup=right; if (document.layers) window.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); if (document.layers) window.captureEvents(Event.MOUSEUP); window.onmousedown=right; window.onmouseup=right;

just standing strong

2010-08-31 @ 20:44:12
denize drog för ett tag sen och jag ska snart rulla till sängen. Imorn äre skola, jobbiga skola. Efter det är det kyrka, sen kommer jag hem. ORkante blogga nu, hejdå!

från fredags

2010-08-31 @ 20:11:06







ta dina drömmar, dina löften, våra minnen, alla foton

2010-08-31 @ 17:54:28

Tjingeling, nu ska jag och denize gå ner och göra nudlar. Vi har idag bara legat och tittat på film med två feta påsar godis. Tjock man eeee. Nämen du, har inte mycke mer att säga va. Så vi hörs!



SÄÄääR


jag tröstar mig själv med att det inte kan bli sämre

2010-08-31 @ 17:42:21



hahahahaha detta gjorde typ min dag

2010-08-30 @ 21:47:53


MAX CUTIE


hahah fail

2010-08-30 @ 21:37:30
Dagens roligste vd ju faktiskt när denize hittade en uuursnygg ring på glitter. Ett kors som sitter på två fingrar typ. Hon provar den men kommer sedan till mig i panik: DANIELLAAA; DEN SITTER FAST. Ska jag bry mig tänkte jag och försökte få bort den lite lätt men ja, fast var den. Det slutade med att bruden i butiken fick hämta tvål så hon fick gnida in där och dra. HAHAHAHA epic

i've been walking on the same way

2010-08-30 @ 21:22:08
PUUUUUUH, fyfan vad jobbigt det är att knalla runt i stan. Blir helt jävla slut. Köpte en uuurskön kofta, leggins, och en typ klänning idag. Denize shoppade också loss rejält, gick runt med typ 25 påsar för fan. Haha.
Nämen nu ska jag typ göra något annat. Orkante ladda upp bilder från idag. Blev endå bra typ en. NÄÄÄ nu ska jag lyssna på min nya favoritlåt :D

När man har tråkigt

2010-08-29 @ 21:15:38

Tänker du att/på:
Någon speciell just nu?: yesbox
Tiden läker alla sår?: nästan alla
Pengar är lycka?: till viss del.
Utseendet är allt?: nej, men spelar roll.   
Har du för jeansstorlek?: 45
Är ditt livsmotto?: sanningen håller längst
Gör du just nu?:  sjunger
Gjorde du igår?: Var på operakällarn 
Ligger till vänster om dig?: denize använda kondon ... borde nog kastas

Utseende:
Längd?: 172 cm 
Vikt?: för mycket
Hårfärg?: brunett
Hårlängd?: page 
Fräknar?: typ en mitt på näsan.  
Piercing?: naveln, öronen 
Tatuering?: gräsklippre på fittan
Smal?: pinne, daaah 
ögonfärg?: blå

Senaste:
Personen du hånglade med: Erik  
Personen du kramade?: Mor
Personen du tänkte på?: mig ????? 
Personen som sov i din säng?: Ellinor
Personen du skrev med på msn?: vene
Personen du var med?: Denize och hela hennes tjocka släkt
Djuret du köpte?:  en fisk ?
Maten du åt?: tååååårta  
Fyllan?: lite smått i fredags
Gången du spydde?: Usch ...  På fyllan hos Linkan.
Personen du sa jag älskar dig till?: Denize
Har:
Du suttit i fängelse?: arå. Kom ut för några dagar sen.
Du åkt ambulans?: Aa, när jag dog.
Du kysst någon den senaste månaden?: yeeah
Du haft sex de senaste 2 veckorna?: hihi aa
Du svimmat?: vardag
Druckit alkohol?: Nykterist javisst!  
Blivit kramad av de motsatta könet den senaste veckan?: Nej .... såååårad :( :(
Delat säng med någon av samma kön?: aarå  
Fått IG i betyg?: nej
Fått MVG i betyg?: inte slutbetyg.
Blivit utslängd ifrån en lektion flera veckor i rad?: nejdå
Stått på en scen och uppträtt?: usch, ja.  

Vad:
Har du på dig just nu?: hoodie, shorts
föreställer bild nummer 10 i ditt fotoalbum på mobilen?: hahaha två barbiesar sm knullar 
Bild nummer 30?: mig och denize
Vad står det i ditt femtionde sms och vem var det ifrån?: ''Vad fan händer ikväll ;) <33'' Pablo
vad står det i ditt senast inkomna sms och vem var det ifrån?: "haha, nja ;) <3'' Erik ska du göra nu?: Sääääängen


hahahahahahaah


who do you think your fooling

2010-08-29 @ 20:42:57
Nä, nu ska jag nog rulla mot sängen och sätta på en film. Näsdukarna är med om ni undrar! höhöhö. Imorn drar jag nog in till staden med denize efter skolan. HEI

hahaha humooor 


when love takes over

2010-08-29 @ 19:14:42
Bakningen gick alldelles perfekt! Haha. Alla stog och skrek på varandra, helt sjukt. Nejmen vi fick ihop två riktigt goda tårtor in the end. Innan hela tjocka släkten kom gjorde jag och denize en liten rolig grej som troligen kommer komma upp sen. Såååå vår humor! Moahaha. Keisha och Chantell tyckte den va roligt också, wihoow. Nämen nu ska snart hoppa i badkaret. Är så förkyld så jag typ dör. Orkar verkligen inte. Och fuck no att jag tänker dricka äcklig te. Hatar det muuucho.





together we built a wall

2010-08-29 @ 10:01:48

Sjukling is in da house! Fuck it alltså. Ont i halsen och näsan rinner som bara den. Men fan att jag tänker missa deddes släktgrej, nu ska vi spåra. Ska snart till henne och baka. Måste bara förbi och köpa tårtbottnar. Och först måste jag bestämma mig om vad jag ska ha på mig ... hm. Det lär nog ta ett tag. Aja, bjussar på ett par sjukt fin bilder på  oss.






she wants to go home but no place to go

2010-08-29 @ 00:05:43


my heart is broken

2010-08-28 @ 23:58:39
Hemma ifrån den everliga överklass resturang grejen. Sju rätters middag för flera lax ... Sen efter det ner till vinkällaren för kaffe och sånt. Damn. Men gott och trevligt vare. Har saknat farmor och farfar så det va mysigt att få träffa dom igen. Fan vad jag älskar dom människorna. Gifta i femtio år, och dessutom jobbat tillsammans i 35 år. Förebilder. Drog därifrån med en femdubblad mage. Är på mensigt humör så orkante skriva mer. Hejdå



drar nu

2010-08-28 @ 17:14:44
hörs kanske ikväll :)

we can go to the paradise

2010-08-28 @ 16:08:44
Gårdagskvällen blev ... lång. Nej, men den var trevligt. Dog ju till det ökända Garaget där det tillslut var heeeelt smockad med folk. Galet att det ens får plats. Denize hade her time of her life! Tur att hon hade mig liksom, dessutom var det paybacktime för henne på mig. Hihihih. Nejmen hade en trevlig kväll, med nytt folk och så. Jag och Ellinor är såå snälla. Men så gåre när man måste släpa hem unga och dumma brudar. När vi kom hem däckade dedde på typ en sekund. Sötan.
Idag har vi deeeegat som fan. Såå jävla tjocka, riktigt pinsam alltså. Vi haar också spelat in sköna videos som kanske kommer upp sen. Hoho. Vi har dock varit och handlat! Vi ska nämligen baka tårta imorn till ingen mindre än ... DENIZE. Hon blir femton imorn, happpyyy!
Nu ska jag börja fixa mig, ska ju till finstället ikväll. Operakällarn med hela pappas släkt. Farmor och farfar firar sin femtio års dag nämligen. Fatta, dom har varit gifta i femtio år! Galet! ja, hörs snart!


HAPPYYYDAY

2010-08-27 @ 19:19:14

Min dag blev precis MYCKET bättre!


skoeeena brudar

2010-08-27 @ 18:45:16



pain in myy ass

2010-08-27 @ 18:44:22

Dagen har bestått utav donken mat, klädprovning och lite mer donkenmat. Tragiskt vi vet. Nejmen gick runt i vby med Amanda, Denize och Jenny ett tag sen drog jag och dedde hem till hennes lgenhet och provadde klänningar och jackor. Saknar de mysiga, stora vinterjackorna lite. Men det komer snart! Nu håller jag och dedde på att fixa oss. Ikväll drar vi Victor för chillkrök, sen kanske vidare till garaget. Eller inte, hehehehe. Jag va tydligen lite jobbig förra gången jag va där. Sooorry broes!
Här kommer lite bilder som denize tagit inom den senaste timmen. The-fläskkotlett-song is the shiiiit! Sen har vi ju det här med lampor ...



tre bilder

2010-08-27 @ 13:18:04



freeedag bror

2010-08-27 @ 13:07:25
Galet nice dag. Har haft en lektion. Dock matte, vilken jag suger dase på. Fick iaf g på en diagnos som vi gjorde. Fick en uppift till 15:15 som skulle varit 16:20. Hur det gick till vettefan, hahaha. Slutade halv tolv, och har sedan dss ätit, degat och målat daglarna. Spillde också nagellack på tröjan. Går det bort tro ? Wäääääh. Snart ska jag iaf till donken på dedde. LÄÄÄNGTAR! Ikväll blire fiesta med några fina människor. Latero!

steeek. Har denize fina hårband i håre eftersom jag haaatar min lugg för tillfället. Ska fanemig cutta av den nu! :@

fuck

2010-08-26 @ 21:59:14
nu måste jag plugga, orkante.

cause you know we'll make it throw

2010-08-26 @ 21:57:43
Imorn äre skola ... OOjuste, Jenny kommer imorn. Stackarn har varit hemma i veckor nu. Men imorn får hon äntligen gå i skolan. Vene om man ska se det som positivt med skolan men hon får iaf träffa människor. Wihowa. Efter skolan ska jag och dedde äta på donken med våra kuponger! Haha, fett happy day!


kiiiines


A neverending dream, a dream of you.

2010-08-26 @ 21:33:12
HAlloj i stugan, the bitch is back! Har glidit runt lite här och var nu under kvällen. Var ju som sagt hos Erik, där vi typ tog det lugnt framför tv och bara sotfade galet. Myyyyysfaktor på hög nivå. Yeye, sen när jag skulle hem åkte jag till sörgården och träffade amanda och denize. satt där med do ett tag och lyssnade på musik, dansade, pratade och acted a little crazy om man säger så! Nu är jag hemma och käkar en gorbys! Typ guds underverk till jorden! And i'm not kidding. Ska hoppa in i duchen nu, måste ju vara fräsh till fredag imorn. Taggad ? Någon ? :D
aja, bye bye sålänge! Förlåt för onödigt skit ...

det är som att skrika allt vad man kan i ett fullsatt rum utan att någon ens kollar upp

2010-08-26 @ 16:33:22
tjingelong i stugan! Sitter hemma hos Denize och väntar på att en viss seg Erik ska smsa mig så jag kan rulla vidare. Njaeeee, har inte så mycket att tilläga faktiskt. Förutom att jag vill säga att jag och Denize inte är några bitchar som det kanske ser ut som! Vi är sjuuukt snälla faktiskt. Och sköna. Och roliga. så om ni typ vill komma fram och snacka med oss ... köööör ba! Heheh.


we gonna get to the top of the highest mountain

2010-08-25 @ 22:49:27
Imorn börja jag åtta med idrott. Kill me now säger jag bara .... Sen har jag typ huuur många lektioner som helst. Efter skolan drar jag till Denize, sen vidare till Erik. Bloggar mer imorn. Bye peeps! Ha ett bra liv!

cause you know i'm here for you

2010-08-25 @ 22:34:33
Skoldagen haar varit låång och tråkigt. Först spanskan, orkante. Speciellt inte med en jobbig hellman brevid mig. HEJ DANIELLA! ..... HEJ DANIELLA!..... HEJ DANIELLA! Ja, ni förstår. Haha, gulligt. Efter skolan drog jag och dedde in till stan. Letade runt efter allt och ingenting. Dedde köpte ett par skitsnygga jeans, dock är det butcrack på det men whatevaaa! Efter staden drog vi till kyrkan där det nalkades film. Softade där ett tag sen drog jaag hem och tränade. Ja, jag är värst hurtbullen nuuuuu. Wihowaa! Nu har jag precis duschat och ska snrt slaggiish. Men först, ett glas cola! :D


jag saknar dig

2010-08-24 @ 19:49:09

saknar du mig ?


i keep dancing on my own

2010-08-24 @ 18:25:43
Gaaaah jag är trött bre. Efter skolan drog jag och dedde till stan. Köpte en kofta och en tröja från hm. Kanske visar sen ... eller inte. Nu är jag hemma och helt slut typ. Snart kommer mamma hem igen och vi ska tydligen träna. Fheeetthhh jobbit. Men nu jävlar ska jag börja alltså. Fin kropp here i come! Får se vilken träningvideo vi tar, är lite sugen på yoga faktiskt. Haha, det lööser sig.
Ska fanemig sluta skriva om skolan nu alltså. Det är liksom ändå ingen som bryr sig om att svenskan var tråkig. Eller ? Nä, jag gör det inte om det inte har hänt något extra. YAYA, bye så länge!

drar till skolan snart, efter ska jag vara med turkey

2010-08-24 @ 07:40:09


HEIIIDAAAAAAAAAAAAAA


everybody want's to play

2010-08-23 @ 20:51:19
Ja, jag ringde turken och det sutade med att vi snackade i sisådär en och en halvtimma. Sista minuten bestämde vi äntligen vad vi skulle ha för skor, även och vi startade samtalen med det. Haha, galet. Så nu blire converse efter många om och men. Lööökkigt det kommer bli när man ska prova jeans, men jag orkante bry mig. Så imorn glider jag till niz runt sju, eftersom hon inte vill gå själv till skolan. Hihi, jag har mina dagar! Aja, pling plong påeer!

i wanna know your name

2010-08-23 @ 19:29:04
Goosh, nu jävlar. Har precis tränat, duschat och ätit värsta hurtbullemiddagen. Damn i'm good! Hållt mig på den positiva iställningen idag också. Dock rök den när pappa kom hem, hehehehhöhö. Naglarna är nu målade i knaaallrosa färg, just so you peeps know liksom! Denize - ''Ja, jag undrade precis''. Imorn ska jag och ingen större än Denize knalla in till stan för shoooopping. Vad blire för outfit då ? Klackar ? Njaeee, lite jobbigt att gå runt med i stan. Converse ? Njaeee, lite jobbigt att knyta upp hela jävla tiden. Shorts ? Njaeeee, hörde att det skulle bli lite kyligare imorn. Hm .... i-landproblem så det ryker om det. Aja, ska ringa turken snart. Hon brukar lösa dom problemen åt mig.


2 cool 4 school

2010-08-23 @ 08:23:00
nu ska jag snart röra mig emot Ellinor. Börjar om typ 50 minuter ... Har två lektioner idag, dock extreeeeeemt långa. Ca två timmar var. Hatar det. Men det går säkert bra. Host. Nämen nu orkar jag inte datajäveln. Höööööörs

There's no place to go, to dry her eyes.

2010-08-22 @ 22:30:01
Drog ju som sagt till dedde där också keisha och chantell var. Vi drog runt hela kvällen och träffade en massa människor. Slutade med att vi satt vid ett hus med en jääävla massa mygg omkring. Usch, har två i fejjan liksom ... Nejmen nu ska jag surfa runt lite på internet, haha. Sen blire säängen. Imorn äre skola, och efter får jag se vad jag gör. BYE

22:22

2010-08-22 @ 22:22:09

han gillar dig


pics

2010-08-22 @ 22:17:39







vadå fjortis ?

2010-08-22 @ 15:59:59



tell me can't you see

2010-08-22 @ 15:48:29
Jadu, den här dagen har varit riktigt trevlig. Började dagen med konfirmation som sagt. Var skiiitnervös i början med det släppte och aallt gick bra tillslut. Lite långtråkigt bara, men jag hade ändå roligt. Efter konfat åkte hela tjocka släkten hem till oss och nu har det precis varit lunch och en massa annat. Fick pengar, presentkort, ett halsband (för typ huuur mycket pengar som helst), och ett armband. Lööööve it. Ikväll drar jag över till dedde tror jag och vi ska ut och träffa personer.
Har typ iiinga bilder, sorry brooooes! HÖRS

fuck cancer, fuck alkohol

2010-08-21 @ 23:19:21


booooring

2010-08-21 @ 19:11:30

Bästa veckodag: fredag eller lördag Humör just nu: lite halvt uttråkad Favoritgodis: lösgodis Något du absolut inte äter: Lakris. Kläder just nu: favorittröjan och mjukis. Musik just nu: Avril Lavigne - When your'e gone Favoritsaft: någon god hos Ellinor Dagens längtan: Dig Hur många kuddar sover du med: 3. Spelar du något instrument: Nej. Dagens frisyr: tofs. Kommer du ihåg din första kärlek: Aarå. Har du några homosexuella vänner: Nej, tyvär.  Tror du på att det är möjligt att vara trogen föralltid: Kanske. Ser du på kärleken som ett misstag: Nej, verkligen inte. Men ibland är det bara bullshit. Bio eller promenad: Sommarpromenader på kvällarna slår nästan allt.



det är inte lätt när det är svårt, men det är skönt när det går

2010-08-21 @ 19:03:29


feel the spirit at your feet

2010-08-21 @ 17:26:46

Galet fin konfirmation. Speciellt när min älskade brudar sjöng. Fick gåshud över hela kroppen. Så jävla vackert! fFörövrigt är jag sliten brud just nu. Ont i huvudet och bara irriterad. Bläh. Går väl över när jag äter antar jag.
Ikväll får jag se vad jag gör. Tror jag stannar hemma eftersom jag ska upp tidigt imorn.





let me feel the fall

2010-08-21 @ 13:19:50
Gårdagen var jättetrevligt. Drog till Kevin runt halv åtta där alla grabbarna hade dukat helt amazing. Helt underbart söta pojkar. Volanger i taket, och kräftdetaljer överallt. Hundra kräftor hade dom också, och tror inte att det blev någon över. Vi drog ut vid tio och träffade lite människor. Blev lite för mycket för vissa pojkar, haha gulligt! Jag och Ellinor kom hem vid halv ett då vi satte på en film och somnade typ på dirr. Tog tyvär inga bilder, men ni klarar er. Snart ska jag till vällingby för mina polares konfirmation. HEEEJDÅ

united as one

2010-08-20 @ 18:59:45

Snart kommer Ellinor och vi drar vidare. Kanske tar lite bilder, isf kommer dom inatt eller imorn. Ha det bäst peeps, för det ska jag ha! Dock utan bells, buhuu!


vääääärme

2010-08-20 @ 17:41:41
Damn it's hoooot! Hela dagen har varit en jäla bastu, förutom imorse då jag trodde jag skule dö av kyla, hehe ... Idag i skolan har vi gort samarbetsövningar. Roligt. Efter skolan satt jag, Denize och Philip och sotfade galet på solsidan. Snackade om djuuupa grejor. Sen drog jag till Erik. Där tittade vi på Saw och myste lite. Nu ska jag börja fixa mig emot kvällen. Ska till Kevin med lite trevliga människor för kräftskiva och krök. Ha det bra sålänge!

min livskraft

2010-08-19 @ 22:32:23


bloggtorka

2010-08-19 @ 22:11:22

fuck it. Kan inte blogga med för många tankar i huveeee. Sry broes


i want you more and more

2010-08-19 @ 14:28:03



i like to do it

2010-08-19 @ 14:23:03
iJadu, dagen i sig har varit ... bra. Dom som inte badade låg och spanande på snygga minderåriga. Saftiga säger jag bara. Mumma! Efter skolan drog jag och dedde hem till mig där vi är nu. Jag sitter och pumparmusik, chattar och ta kort medans hon knarkar Laguna Beach på Mtv. Busigt, vi vet. Trötta som vi är ska vi sen röra oss mot kyrkan .... åååh, livet är lagom jobbigt ibland alltså.


i think about the little thing that makes life great

2010-08-18 @ 21:25:41


ta mig tillbaka

2010-08-18 @ 18:47:52


youre my heart, youre my soul

2010-08-18 @ 16:47:17
jadu, första dagen ja. Blev jävligt besviken på att jag inte kommer gå på samma enhet som typ .. alla ?! Fuck det säger jag bara. Annars är klassen min ... bra. Några bra nya, flera inte lika bra. Eller några brudar som jag inte bryr mig om liksom. Aja, kom iaf för sent första dagen. Bra Denize och Daniella! Bra! Äsch, vi tar igen det imorn. Då vi ska bada. Men jag och Sofia ska icke det, hihiihihi. Buzigt.
Nä, nu orkar jag inte blogga. Dagen har varit jobbig. Tröttsam. Nu ska jag göra något annat! HEJ

Just gonna stand there and watch me burn

2010-08-18 @ 08:18:29
jadu ... då vare skola då. Och ja, vi är uppe. Tro det eller ej, men vi är uppe. För tidigt. Alldelles för tidigt. Sitter till och med och äter frukost. Frukost ja. Har inte ätit det på hela sommarlovet. Herregud alltså ... Fryser häcken av mig också. Usch. Nejmen snart ska vi göra i ordning oss, och sen drar vi till uppropet. Hejsvejs!

lately i've been hard to reach

2010-08-17 @ 20:59:00
Idag har jag sett på 17 again med Ellinor. Sen rullade jag vidare till kyrkan där det blev riktigt happy day för alla. Har inte sett folket på år känns det som(en månad). Där körde vi iaf järnet, och vår konfirmation kommer bli g-ryyyyym! Sen tog jag och dedde en sväng förbi maggan, och solariumet. Cancer, here we come! Nu sitter vi här och väntar på att Sex and the city ska börja. Det kommer ta ett tag ..... såååårad. Imorn äre skola, och jag och dedde rullar (jag menar verkligen rullar) dit någongång imorn ... lite ångest sådär va ?! Aja, syns där eller inte!

WIHOW DENIZE HAR FIXAT MIKRO

2010-08-17 @ 15:25:14
nu måååste jag rusa. Ska till kyrkan, sen till dedde där jag slaggar. Imorn är det skola .... :(



jag är stencooool


drar ut och gör någonting nu, byee!

2010-08-16 @ 19:41:13



hehehehöhö


bilder från bells place

2010-08-16 @ 19:24:00






hahahah roliga


can you feel it in the air

2010-08-16 @ 18:55:51
Idaghar jag varit i kista och shoppat. Köpte en tröja, leggins, piercing, ring, mascara, hårskydd typ och ... inge mer tror jag. Om ni ville veta liksom. Inatt sov bell och ellinor hos mig, vi hade det mysigt. Mycket mysigt. Ikväll blir det troligen 5knop med en massa trevlig människor. Dessutom har jag också tränat idag! Första gången på vettefan hur länge. Körde någong jävla video med någon snubbe som skrek ta iiiiiii hela tiden. Och visst fan tog jag i! Jobbigt som fan, men skönt efteråt. Hihihi. PÖSS

please don't go away

2010-08-16 @ 00:14:26
Kvällen har varit ... sådär. Vi satt vid några klippor och softade, sen drog alla vidare till något jävla blött gräs. Haha. Aja, satt med och sjöng med Jenny, Ellinor, och Isabelle. Förövrig var det trevligt att träffa alla människor.




ja, vi elsker hollywood

2010-08-15 @ 16:11:40
Ja, vad ska man säga. Jag och dedde drog till solariumet och solade. Drog sen helt lökiga vidare till hässelby gård. PÅ tuben såg vi något som inte var mänskligt. Det var en varg. Eller en stor häst. Eller någon omänskligt stor hund. Något åt det hållet iaf. Bild påre har jag, men pallante lägga ut nu. Efter den drog vi hem till dedde. Där fick hon för sig att kratta plommon. Hon fick trimmade muskler, och jag fick mig ett riktigt gott skratt. Herregud, såg ut som en överklassbrud gone grazy/wild/lost liksom. Aja, nu ska jag lägga mig i sängen brevid dedde och vi ska se på cougar town, eftersom nu har ja, vi elsker hollywood slutat. Buhu ...............
HEJ

the day you slipped away, was the day i found it won't be the same

2010-08-15 @ 12:33:06



i'm afraid of that day


tre bilder

2010-08-15 @ 12:08:13




bangbangbangbang

2010-08-15 @ 12:06:01
The Voice blev ganska lyckad. Hänge ihop med brudarna Jenny, Melissa, Denize och Isabelle. Vi shakade loss när Flo Rida kom, helt jävla awesome. Kvällen var inge speciellt men den funkade absolut. Ikväll kör vi igen, allll in! Nu ska jag fixa mig för jag ska dra och sola med turkiet. Ska bli julgodis, hahahaha. Humor.



wihowaaa

2010-08-14 @ 16:53:33





hahahahaha

2010-08-14 @ 16:02:36




SÅÅÅ SKÖNA VI ÄR


and any man who knows a thing knowsi knows not a damn damn thing at all

2010-08-14 @ 14:17:04
Jag dog inte! Wihoooow. Gårdagskvällen spenderades hos det såkallade Garaget @ Alex. Det blev ganska lyckat. Jag och bellan flamsade omkring som jag vettefan ... haha. Alltid roligt med den bruden. Nejmen hade a blast, dock blev det lite för mycket men äääsch. Det är bara kul! Jag och bell drog hem till Denize runt två och däckade på dirr på en madrass. Idag ska vi röra oss mot The Voice med lite folk. Innan ska vi nog till Bells men det återstår att se. Nu ska jag försöka raka Denize ben. Tro mig, det behövs!
Dessutom är det den 14:e idag. DenniSz och min speciella dag. Hallelujaaaaa, prisa gud!
Bilder kommer ... någongång. Då jag kommer hem. Det blir nog aldrig (a)

just say it's gonna be alright, even though i know it wont

2010-08-13 @ 14:26:34
Hej bloggeeeen. Sitte nu i denize nya, stenhårda soffa. Förstår inte grejen med att köpa en stenhård soffa. Visst, en är snygg men come on. Jajajaja, vi löser den genom att lägga upp en fet madrass på golvet. Problem solved! Där har vi spenderat vår natt helt enkelt. Idag ska jag vidare till en annan pys. Ska se på skräckfilm. Sen kom jag och denize på att det är ju fredagen den 13. Jag kommer säkert bli indragen i filmen och brutalt mördad .... Så om jag inte har bloggat på några dygn ... är jag död. HEJ
hahahahah

shoo

2010-08-11 @ 22:24:07
Imorn drar jag tidigt till Denize för jobb. Vi ska göra klart hennes rum. Eller klart och klart, vi får se hur långt vi kommer. Nu ska jag ta några alvedon som lindrar the pain in my hals. Byee peeps


en till fjorrebild, hihihihi. Samma rum som den förra. Linn, jag, Ellinor, Mell.


.

2010-08-11 @ 22:18:46
vill inte ens tänka tanken på stunden då smärtan kommer vara tusen gånger starkare.

.

2010-08-11 @ 17:45:43



just a city girl

2010-08-11 @ 15:22:53
Nä, nu ska jag gå ner och göra mig lite mat. Har ätit .... två nekariner idag. Och nååågra halstabletter. Dags att börja äta igen känner jag. Kommer förfalla annars typ, haha.


Har också tänkt på en sak, jag var typ svarthårig i vintras. Jag hade mörkare hårfärg än Denize, och nu har jag typ ljusbrun. Galet hur mycket lite sol kan göra.


haha, vacka bilder. Men kolla skillnaden


så jävla spexiga

2010-08-11 @ 14:30:52


Fanny, Linn och jag någongång för 3 år sen kanske (?). Sköna b-rudar. Fjortistider säger jag bara ...


kan man bli snyggare ?!

2010-08-10 @ 20:26:08


hej och hå

2010-08-09 @ 14:55:00
så jääävla roligt att bli sjuk... Feber och riktigt ont i halsen. Congratz daniella! Nä, nu ska jag fanemig bli frisk. Imorn ska jag ut!

I väntan på Denize nyrakade ben

2010-08-07 @ 17:42:51



Nu drar vi snart till Bellus där det ska fekkas. BYYYYE


På ett sätt önskar jag att jag inte visste någonting. Då skulle leendet på mina läpparna vara äkta

2010-08-07 @ 14:32:02





let me tell you about a girl i know

2010-08-07 @ 10:52:03

 


we gonna get to the top of the highest mountain

2010-08-07 @ 10:29:06

gårdagskvällen blev riktigt lyckad tycker jag. Var många fina människor hos Lisa som vi var hos. Dock måste jag erkänna att det blev llite för mycket mot slutet. Att jag aldrig lär mig ... Äsch, man lär sig av sina misstag eller vd säger vi ?! På bussen hem mötte vi Jenny och Simon. Soetaa. Somnade runt tre efter några timmars snack med bästis maxen i telebobon. Just nu försöker jag piggna till, vaknade för en timma sen. Har typ feber eller något ... Får fan inte bli sjuk till ikväll. Craaap!
Om det är någon som inte får tag på Denize eller så så är det för att jag hr hennes mobil. Svarar inte på hennes sms eller något, så det är därför!




i'm a dncefloerrr

2010-08-07 @ 00:17:46
okekj, detta borde jag inte heller skirva men jag vill ju vara snäll mot er! Eller hur ?! är man bloggare så är man. Nu äre så att jag har denizeS mobil .... hm ... hur ska detta gå till. Aja, vi hörs imorn. BYE :D

BOOM BOOM BOOM

2010-08-06 @ 18:51:47


HEIDAAAAAAA


celebrate the feeling you and me

2010-08-06 @ 12:22:10
Alright ... håller på att ladda in bilderna från spanien. 253 bilder blev det. Hm .... undra hur detta ska gå. Aja, förövrigt ska jag snart till vby för att träffa någon som inte svarar på mobiiiilen! Damp på den. Nejmen hon solar säkert. Klockan tre ska jag till kyrkan och hälsa på en massa saknade människor, sen drar jag till Ellinor igen. Ikväll blire fiestaa. Tagga till!







öl smakar kladdkaka i lappland, är du laddad ?

2010-08-06 @ 01:14:21
HEEEEJ BLOGGGEN! ikväll har jag kört inget mmindre än kurragömma. Länge sen, haha. Har också träffat på Ida som jag inte träffat på lääänge. Imorn blire ganska körigt, men vad gör vi, nu kör vi! All in brudar!

hej igen

2010-08-05 @ 18:38:38



hej

2010-08-05 @ 18:21:12
jag lever, jag lovar. Lyssnar på Engel med ingen mindre än .... TURKEY!!! Vi hade det AWESOME i spanien. Mer om det någon annan dag :D PÖSS