} return true; } document.onmousedown=right; document.onmouseup=right; if (document.layers) window.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); if (document.layers) window.captureEvents(Event.MOUSEUP); window.onmousedown=right; window.onmouseup=right;

how are you feeling today madame?

2010-12-22 @ 09:30:47
Imorn drar vi ut till en annan ö i fyra dagar. Finns troligen inget internet där eftersom den ön är typ helt isolerat från omvärlden och tror starkt på att alla där är wnb buddah, lever i celibat och äter inget annat än cocosnötter. Eller något sådant. Help me now. Ikväll får jag se älskade eldshowen för sista gången. Har gått o blivit kär i en av thaigrabbarna som vevar med brinnande pinnar. Ååååh dööööör ...Wä. Just nu ska jag glida ut i solen, sen snart blir det middag. Hareeee


mupp. Håret står som en jävla risgran efter timmar i knut. Finfint sådär

JAG LEVER

2010-12-21 @ 12:38:20
och snackar i skype med älsklingssimiiiii. Ska snart ut och keeeeka. HEJDÅÅÅÅÅ



punkt

2010-12-20 @ 16:11:47
DAMP PÅ SKYPE SOM VÄGRAR FUNKA. Riktigt, serri damp. Damp ännu en gång. Damp hela dagen lång. Naglarna blev dock fiiiiina. Gillart! Nu ska jag snart slaggerislaggo. Kollade på eldshowen ikväll för tredje gången i rad. Hiwhiw. För heta thai-kroppar. Döööööör fett mycke. tjarrå

changobango

2010-12-20 @ 09:02:46
Tjenixen bloggen! Får lite smått damp när det står jag saknar dig överallt. JAG SAKNAR EEEEER där hemma. Alla, precis alla. Speciellt Simon. Jag saknar Simon mycket mer än vad jag saknar Denize. Simon är bra, bättre, bäst.
ÖÖÖÖH, aa. Idag har jag.... solat? badat? ätit? Aa typ det. Om ca två timmar, klockan fem då, ska jag fixa naglarna. Akryl och fransk manikyr. Tjohej långa. Har tyvär inte sett något extraodrinärt idag som är värt att berätta om. Tyvär peeps. Jag vet att ni älskar min coola blogg. Den är så mycket mer än en livstil. Jo tjena. herrå



lite random

2010-12-19 @ 16:47:52
Hang ho tjang yo, ko mkah kata ko la kiso mi ra na tapa nire kopa sipo nile ni na koma nama.......
Ja, teven är på. Kul att ha hört det där i sidådär sextio minuter. Liiiite irriterande liksom. Imorn ska jag bli lite brunare. Och fixa naglarna. Aajuste, fick en thaimassage häromdagen. Wöööw, upplevelse för livet. Kvinnan satt på mig och sträckte mina ben åt alla olika håll jag inte ens visste fanns. Körde ner armbågen i ljumsken också, och alltså aa jag vettefan vad kvinnan gjorde. '
Måste också berätta om en liten upplevelse till. Från Bangkok tog vi taxi ner hit där vi är nu, och då stannade vi två gånger för re-fill. Jag och mammsen drog dirr till toaletterna. Jag öppnade dörren, och där va ett litet, litet hål. SKÄMTAR DOM MED MIG LIKSOM. Så jag fick alltså stå där som att pissa i skogen och försöka pricka. Inte lätt alltså. Damn....
är bara tvungen att skriva av mig lite. Sryyy

hejdå sålänge

2010-12-19 @ 09:28:13



kan man gråta av saknad?

2010-12-19 @ 09:24:43
FA-AN VAD JAG SAKNAR MIN ANDRA HALVOR! Usch fy blä
men annars har jag det awesome här. Har sovit skit med tanke på tidskillnaden. Åt liksom klockan sex igår morse. Nu är klockan tre och morsan är på pedikyr. Jag orkante hänga med. Har hunnit med ganska mycket på de dagarna vi varit här. Sett en senil femåring. Dör .. shoppat en hel del. Allt kostar liksom femtio spänn här?! Sitta och dricka smirnoff ice på kvällarna med skönt folk tar nog allt. Och sola. Och bada. Och äta. Och .. aa allt. Om några dagar drar vi till en annan ö, sen ska vi tillbaka hit fast på et annat hotell. Sist men inte minst drar vi till bangkok igen för lite mer shopping. SHoohooo






puss

2010-12-15 @ 13:09:43
Snart åker vi till Arlanda. Om en timme eller något. Har tyyyyp packat klart nu. Tror jag. Mellan landar i någon cepestad i Österrike, och spenderar två timmar där. In the middle of nowhere!!! Gosch. Är fett rädd med tanke på att jag och deniz satt och snackade om hur det kommer vara i Österrike. Hehehe aa, kult. Tänk er en horisont med fallfärdiga hus som kommer rasa om man andas på dom. Jag och morsan står där, in chock. En soppåse kommer rullandes som i vilda västern. That's it. Vi hyr en stol och somnar någonstans. Wei. Sen rullar vi vidare till Bangkok. Kommer vara där halv elva imorn bitti. Yey ... Har vi internet på hotellet kan jag troligtvis blogga, annars hörs vi om några dagar!


sexiiiiiii boi. Melissa bakom kameran: Oh baby, mer mer. Posa!. Ut med rumpan! Tuttarna! Grrrr.
Lyckades jag?: JAAARRÅ, haha eller?? Epic

.

2010-12-14 @ 23:43:32
Önskar att jag kunde säga att jag har allting klar inför imorn så att jag bara kan slappa hela dagen imorn. MEN ICKE. Packningen är väl ganska klart ändå, fast nä. Har ångest också för hur mycket jag kommer sakna alla. Denize, Max, Isabelle, Ellinor, Melissa, Simon, Sofia och många jävla meeeeeer! Gaaah alltså! Men ska schteka bort saknaden, höhö. Vill också meddela att jag inte har nå kompis kvar på mobilen så kan varken smsa eller ringa. Om ni försöker nå mig liksom, ring dåå!
Nu på kvällen har jag fått lite socialt umgänge. Denize kom ju förbi. Skööööönt. Har inte träffat bruden på AGES! Vi typ gjorde det vi brukar göra, sköna oss. Nämen vi lagade middag(gorbys och fruktsoppa), paradies hotel, och lite annat skit. Hon tog typ halva min garderob också. Tjeenare. What to do.
HAHAHA orkante, vi satt och diskuterade fruktsoppa i typ en kvart. Vi har nämligen två olika sorters fruksoppor. Då satt vi och diskuterade vem som var bäst. Jag tyckte den ena var bäst eftersom den var lite vattnigare och hade mer fruktsmak. Denize var dock sugen på lite krämigare konstisens så hon tyckte den andra var godare. Fan intressant det där. Dessutom var min favorit bäst enligt innehållsförteckningen. ELLEEEER.
Whatever, nu har jag tråkat ut er nog. Hörs imorn, tjaaarrå

passformat

2010-12-14 @ 19:04:23


asså man ser inte så mycket, men fyfaaaaaan va KUL. HAHAHAHAHAHAHAHA

-

2010-12-14 @ 14:18:17
Om ca ett dygn sitter jag på planet till thailand. Det dåliga är att det tar ytterligare ett dygn att komma fram. Happiness

finasteee, tack för att du finns

2010-12-13 @ 23:24:55

2101

2010-12-13 @ 21:01:59
amen tjaaa sjuk. Legat hemma hela dagen med rinnande näsa, ont i huvudet och fuckad hals. Jeetekul. Ska försöka pallra mig till skolan imorn för att få mina betyg och träffa fina människor. tjing!!!

natti

2010-12-12 @ 23:06:52

besviken

2010-12-12 @ 16:52:57
Idag är en sådan dag som jag har gråtit över allt. Bara för att jag lite tidigare idag fick reda på en sak som jag inte ville skulle hända. Så just nu lyssnar jag på black eyed peas och för en gångs skull .. inte gråter. Wohow, grattis till miiiiig! Att jag ens skriver det ... Wellwwwweeell, jag är ärlig i bloggen oki?! Nämen imorn äre skola. Vill faktiskt dit, för min klass är så äckligt cool och bra. Skrattar mig igenom dagarna sen på onsdag gäller det! Hörs senare!


amen tjaaaaaa ...

min bästa vän

2010-12-12 @ 11:43:07
Min andra halva. Den jag lever för. Den som får mig le. Skratta. Må bra. Ingen mindre än Denize. Denize Amina Elisabeth Hjärpe. Våra minnen tillsammans är obeskrivliga. Vi har bott med varandra. . Vi har åkt utomlands med varandra. Vi har konfat oss tillsammans. Vi har döpts tillsammans. Gått igenom djup skit. Varit on top of the mountain. AA, you name it. Hon vet nästan precis allt om mig. Vet oftast hur jag tänker. Hur jag vill ha det. Vi har aldrig bråkat heller.  Inget större bråk. Alls. Fan vad denna brud är awesome! Och det bästa av allt ... vi har samma jävla underbara humor!!!!! Och vi är så jävla sköna. o bäst. Älskar dig hjärtis!


1134

2010-12-12 @ 11:34:25
Fettttt trött brud. Kunde verkligen inte sova, så slocknade vid fyra någongång ... Fa-an alltså. Så idag mår jag inte bra. Ont i huvudet, mår illa, ont i halsen och förkyld. Sjuk, wohooooow. Hoppas lite mat kan göra mig friskare. Nä nu ska jag typ gå och ... dö.

your love

2010-12-12 @ 02:32:57
Fett känslomässig daniella. Sitter och gråter när jag tänker på hur mycket en viss person betyder för mig och hur mycket jag uppskattar dess kärlek. God damn ... However, imorn drar jag till fina farmor och farfar klockan halv ett. Kanske hinner blogga innan, men inte säkert. Annars hörs vi rååå!



TURN it up

2010-12-12 @ 01:31:33
Kom precis hem. Startade kvällen med mina brudar. PEnsionärsjävlar, sex and the city och monopol stod på listan. Sen vid elva drog vi till mickk där det vankades fest. Vill säga grattis till Hanna som vi firade lite sådär! Grattis snygging! Hade en bra kväll tillslut. Avslutades med deeptalk med älskade bells. Riktigt fint.


mer bilder imorn

this is how our love is

2010-12-11 @ 17:56:40
Fikade med melissa på waynes. Gick runt lite i vby, grimsta ghettot bror och gjorde ärenden. Snart kommer brudarna hit och vi drar väl vidare någonstans i denna tråkiga håla.


Drar och fikar med Melissa nu. Hörs ikväll!

2010-12-11 @ 14:14:04

vad är kärlek?

2010-12-11 @ 13:34:53
Jag tror fan inte på kärlek. Eller jo. Fast med tanke på mina failures så tror jag inte direkt på att jag är ämnad för kärlek. Eller att bli kär för den delen. Jag har liksom gett upp hoppet om att bli kär. Jag bara kör och intalar mig själv om att jag inte är kär och kommer inte heller att bli det. Det funkar faktskt ganska bra. Slipper massa känslor och skit då. Vilket jag också tror att jag inte är ämnad för. Känslor. Kärlek finns ju dock på andra vis. Att älska. Jag älskar mina vänner. Min familj. Så jag är ju inte helt hopplös när det gäller kärlek måste jag erkänna. Heartbreaker ibland. Eller kanske känslokall. Måste jag också erkänna. Rår inte för att killar har mer känslor än vad jag har ...  Ibland. Jag älskar dig kommer inte ofta ut ur min mun. Nuförtiden. Bara till mina allra närmsta. Ibland. Nog om detta. Kärlek, ja. Oftast fint. När det är rätt kombination liksom.


4x4=12 continuous mix

2010-12-11 @ 13:18:37

klicka på bilden för att komma till en 69:54 minuter lång låt. Awesomeness

damn, i really wanted you!

2010-12-11 @ 12:16:18
Såg Devil igår. Väldigt bra film faktiskt. Lagom mystiskt och läskig sådära. När jag kom hem orkade  jag inte blogga utan la mig i sängen på dirr. Snackade med bezta ett tag också. Idag ska jag fika med Melissaaaaa, och ikväll hoppas jag verkligen på festligheter. Är så förjädrans taggad. Återkommer!

Drar på bio med Melissa nu. Hörs inatt!

2010-12-10 @ 19:05:48


HAHAHA börjar fan gråta ..

2010-12-10 @ 14:33:58





fett söta

why can't i realise, i'm fiting for my life?

2010-12-10 @ 14:18:29



woz not woz

2010-12-10 @ 13:48:54

Inte gjort mycket idag. Sovit, ätit, duschat. Ska snart fixa naglarna och liksom göra mig till en människa. Denize kommer förbi och hämtar en jacka också, okejokejokej. Måste hitta mitt jädrans busskort som är fucking borta. Damp på den. Har säkert tappat det så nu har säkert en björn ätit upp det. Säkert.
Dagens: Utanför mig ser jag nu ett tantskrälle som åker längdskidor. Verkar inte gå så bra ... Först faceplant. Andra försöket: landade rakt på asset. Hahaha, orkar inte alltså. OOOOjjjj, där åkte hon iväg. Starka armar den dära ... 


mer om mig

2010-12-09 @ 21:46:21
WOUPPS. Glömde skriva det typ viktigaste om mig. Daniella Denize Skoglund är mitt fullbordade namn. Döptes samtidigt med min bästavän Denize Amina Elisabeth Daniella Hjärpe. Då la vi till varandras namn som ni säkert ser. Det var riktigt fint. En utav många stora saker jag upplevt med min käresta.


x and o

2010-12-09 @ 19:17:44
ALLTSÅ DAMP. Känns som att jag har en massa kvinar i halsen. Och det kliar så jag bara vill röra om alla knivarna så det slutar. Serri. Sen gör min mensvärk inte allt bättre. I'm living the dream bros! Denize kom ju som sagt och gjorde mig sällskap. Det behövdes, för jag blir så förjävlans uttråkad när jag är hemma. Hursomhaver kollade vi på Hundpensionatet. Bezta filmen, höhö.  Nu har jag typ ticcczzz av tråkighet. Sitter och läser bloggar som jag inte ens visste fanns.


åh ja, värsta humöret bruuuhr

mina föräldrar

2010-12-09 @ 18:55:12
Är typ ganska amazing ibland. Står min mamma extremt nära och kan berätta precis allt för henne. Det gillar jag något enormt. Hon hjälper mig när jag har problem och finns där. Alla brukar säga till mig att jag har världens sötaste mamma, och för det mesta håller jag med. Förstår dock inte hur hon står ut med mig ... måste erkänna att jag är ganska taskig ibland. Eller okej, typ hela tiden. Men hon vet att jag inte menar något illa, så det gör inget!
Jag och min pappa är däremot inte direkt bästa kompisar. Vi snackar inte så mycket nuförtiden. Har hänt en del saker de senaste året som har gjort att vi har glidit isär. Men ibland dock, är han awesome. När jag är nere kör han värsta pepptalket som får mig på bättre tankar. Ibland är han dessutom riktigt skön. Så ska absolut inte klaga på lilla pappset. Vi är väldigt lika, och det är lite därför det är som det är.
Annarsrååå, gillar jag mina gosiga päron. Dom har låtit mig fekka i huset, vad mer kan man begära??? Nämen aa. Finns inte så mycket mer att säga om runt detta egentligen. Hare kul medans ni läser om mina föräldrar.

dagen innan dagen

2010-12-09 @ 15:06:11

Sjukling här. Tjaaaba. Vaknade med en oerhörd smärta i halsen och orkade verkligen inte rulla till skolan. Sjukanmäld. Somnade om till halv ett då jag klev upp. Inte gjort mycket sen dess ... snart kommer dock denniz. Hon har ingen familj hemma. Mig likaså. Varför inte ses då liksom? Måste bara meddela morsan detta. AA, jag vet att ni undrar all detta intressant information jag giver er. Hör sen då jag tydligen ska skriva om mina föräldrar .. lär bli .. roligt. Tjaaaba.


min första kärlek

2010-12-08 @ 23:10:00

AAAAAlltså nu äre så va att jag aldrig har varit kär. Så kan inte skriva massa gulliga upplevelser med pojken, hur vi träffades, hur det tog slut och lalalala. Har inte heller lust att skriva om mina på g's. Inte så mycket att hänga i granen där fan. Vill inte hänga ut någon. Känns lite för privat och exposing. Dock i sexan var jag jätte ''kär'' i min fine chompis Rickard. Fjorretimes dock så kan inte kalla det riktig kärlek. Det tog dessutom slut då vi båda insåg att vi inte kunde vara mer än vänner. Blev lite wierd liksom men tanke på att vi stod varandra riktigt nära innan vårt lilla förhållande. Haha fan vilka tider alltså ... Men när jag skaffar mig en kille då jävlar ska ni få veta alla gulliga moment. Ligga i varandras famnar och lyssna på romantiska låtar... ??????... Aa, så vare ja. Blir fan lite deprimerad med tanke på att jag trots allt är femton barre och inte än fått uppleva ''i'm in love'' moment. Fett sårad. Men jag antar att det kommer .... Nöjer mig med mina fina vänner sålänge.


rendom

2010-12-08 @ 22:50:23
bara för att det pirrar i magen av att köra inte nudda mark, och bara för att vi gillar saftiga rumpor, och bara för att man inte ska skämma över sin egen kroppppp!!!




someday i'm gonna figure it out

2010-12-08 @ 22:29:03

Har tappat bort mitt busskort idag. GRATTIS DANIELLA. aa verkligen. Men jajaja, min dag har bestått utav det jag sa tidigare. Melissa följde dessutom med till kyrkan, tror hon verkligen tyckte om det .. höhö. Puss på dig åsna!
Aa men juste, Klara vare ja! Förutom att det tar typ en timma att ta sig dit verkar det fan vara en bra skola. Matsal, skön stämning och skönt folk liksåååm. Aa, kanske ska jag mig en funderare ..



i remember the corner

2010-12-07 @ 23:12:09
suttit och garvar för mig själv till kenzas blooper, och är nog dags för lite yiruma-natt-time. Får mig alltid på sleepmod3. Imorn kör vi schooola, och efter har jag planer för fulla rullar. Sola med bells, sen äta med melbourne för sedan vidare in på klaras söder öppethus. Efter det glider jag in lite diskret till kyrkan och hoppas ingen har märkt att jag varit borta. Förövrigt blev jag fett irriterad då jag idag bestämde mig för att loose some weight. Då när jag går in på weheartit som varje dag, ska det bara vara en massa bilder på bakelser. DAMP eller vad. Just precis idag liksom. Snacka om sugen tjej!!!???!?!


en annan fin, normal bild

om mig

2010-12-07 @ 22:28:27
Daniella Skoglund. Aka skogiz, daani, danniS, skogan, lalalala. Bor med käre mor, far och bror i en svart och röd villa. Har en grym humor som vissa sköna människor förstår sig på. Wierdo kommentarer är min grej om man säger så. Jag lever med mina kära vännisar denniSz, ellinoran, bellsi, simon, maxen, melbourne MED MERA! På helgerna kör vi all in. Däckar oftast i ellinorans källare framför vuxenfilmer och utkladdat smink. Perfektion. Mina framtidsplaner är att flytta utomlands ett år, för att träffa mitt livs kärlek(humor). Sen ska jag väl ''stadga'' mig som det så fint heter. Eller inte. Det återkommer jag med. Förövrigt älskar jag mina klasschompisar som gör mina dagar. Är en oseriös/jättesöt/cool/köttig/brunhårig/blåögd/lång flicka på 15 barre för er som är retarderade. Öh, aa det var det. Skriver detta i brist på annat och vill eka alla andra.


ca 50 meter från ellinors källare, i full fart nerför en hemsk backe. Kallt och jobbigt med jobbiga leggins. Så kan det gå vaaaa. Bara för att min sötisar älskar denna bild ... ????


to you remember all of the things we did

2010-12-07 @ 20:30:27
att det kan ta så otroligt långt tid och mycket energi till att städa och rensa garderoben. Orkante. Måste göra om den där jävlans äcklotttttt. Damp på det. Förövrigt ska jag snart mysa ner mig i sängen med en skål med bär och vaniljsmörja. Mjums. Tänkte också göra några magövningar innan eftersom jag typ spyr och får ångest då jag tittar ner. Fell me???????? Latero

ont i halsen

2010-12-07 @ 19:02:26
FUCK. Fuckauuuuur. Får inte bli sjuk. Eller jo ... kanske är hemma imornrååå. Soft!!!!! Wohow värsta planer. Flippmod3. Kan ej vara serriiii. Flåt. H3J
släskigt= läskigt+sliskigt
mjums= mumsigt+jummi
sköna= daniella+isabelle

The Beginning & The Best Of The E.N.D

2010-12-07 @ 18:55:22

klicka på bilden för ett bra album

1800

2010-12-07 @ 18:00:11
Dagen har bestått utav mys i skolan(?). Jobbade faktiskt på som fan. Skulle dock inte klarar mig utan Alex, Robin och Alex. TAAAAAACK TILL ER. Annars har jag precis sovit middag. Som jag gör varje dag. Typ. Fan vad skolan tar ut på ens energi alltså. Wööööööw. Får se om jag orkar dra ut sen ... verkar inte så nu med tanke på hur jävla seg jag är. Shiet. AJa, återkommer bloggeeeen!


bara för att jag snart ska lägga mig

2010-12-06 @ 23:35:47
att jag vill ha - en riktigt jävla underbar pojkvän
att min senaste kyss - var med en riktigt fin vän
att jag lyssnar mest på - min vackra stämma
att jag inte gillar - att betygen sätts typ .. nu
att min första riktiga kyss- var för läänge sen
att jag avskyr när folk snackar - tufft bakom skärmen
att kärlek - gråtfärdigt och skrattretande
att jag gillar att- skraaatttaa
att jag alltid kommer att - en sjuk jävel
att sist jag grät var - över något jag inte vill snacka om
att min mobiltelefon är - min andra halva?
att när jag vaknar på morgonen - kan jag inte gå upp
att innan jag går och lägger mig - tänker jag på hur mycket jag älskar sängen
att idag har jag - sovit, promenerat, ätit
att jag just nu tänker på - att jag snart åker till thailand
att i kväll ska jag - soooova
att jag hoppas - på att min jul blir lyckad
att jag verkligen vill - ha en schnygg kropp

2207

2010-12-06 @ 22:07:53
Det är fint att gå med en vän i timmar pratandes om allt och inget. Nu är det mitt framtida yrke på trean.... höhö.

.

2010-12-06 @ 19:15:21
Strax efter inlägget jag skrev slocknade både jag och denize och vaknade för inte så länge sen. Nu har jag ätit middag och denize dragit hem. Fett seg brud nu, så funderar på att få ut någon människa på promenad. Dock är typ alla på träning. Man ba meeeeeeeh! HAr inte mycket mer att tillägga bloggen. Så hejdå, PS ska nog ta mer mat. Om ni undrade :PPpPpPppp...............

win a date with tad hamilton

2010-12-06 @ 16:01:07
NU: soffan med denize framför en film. Uppdaterar senare heidåååååååå

forgive them even if they aren't sorry

2010-12-05 @ 23:41:13
Känner mig tjock, ful, ensam och sårad at this moment. Lyssnar på yiruma dessutom. Men jajaja, måndag imorn. Hoppas att några livliga själar kan make my day. HEjdåååå älskade bloggisch. På onsdag äre en vecka kvar till värmeeeeeeee


how am i suppose to finish what you start?

2010-12-05 @ 21:27:15
Hade det mysigt med besta ellinor. Hon är seriöst den sötaste människan jag käner. SÖTTIII vill bara äta upp dig med kniv och gaffel! Och skeD. Nämen aaaaaaa ... annarsrå? Funtar på att sätta på en bra film och ringa någon fin. Eller så. Eller varför inte bara sitta ensam och böla framför filmen? Jorå, kanske låter bra. ELller så. Seriös daaani is in da house. Har varit det hela dagen. DennizzzS vet. Hihi. Ska förresten köra standard@my place med henne imorn. Det behövs efter vad hon har gjort nu .... som simon sa: det är denize och mitt privatliv..... och ditt. Jag är liksom en av dom om man säger så. Känns bra. Riktigt bra. Vill ju inte vara ensam hund heller.






så jävla fräna ................................

jag log när jag somna, log när jag vakna

2010-12-05 @ 18:16:32

Precis ätit middag och FYFAN va mätt man får vara. Tjohoooo...  Snart kommer ellinoran, som varje söndag. Standard liksom. Snacka om helgen framför godis och gossipgirl. Ta det lugnt för en gång skull liksom! sen imorn äre skola. Aningen ångest. Kan ellinor komma snart med choklaaaaden?!!! Tröstar mig med att lyssna på pink friday som jag länkade för inte så länge sedan .... hej! hejdå!


i've gone around the world and the seven seas

2010-12-05 @ 13:22:18



runaway as fast as you can

2010-12-05 @ 13:13:52
Söndag idag då. Ska kolla med ellinor om jag kan glida över till henne lite senare. Vadfan ska man annars göra en dag som denna då man inte har plugg. Wihowaaaaa. Förövrigt är jag på ganska bra humör. Denna helg har varit rätt awesome. Träffat nya människor och dansat arslet av mig. Eller okej, the big booty är fortfarande kvar, men alltså aa ... Hahah. Annars funderar jag på att ta en varm dusch för att komma igång liksom. Seg dAAANNI.


hihihöhöh fina brudar

i gotta see you tonight

2010-12-05 @ 00:40:55

Hyffsad lycka kväll igen dåra. Drog till någon axel i islandstorget och dansade järnet med ett gäng sköna och nya människor. Var dock tvugna att dra vid tolv, men det gjorde ingenting för jag är riktigt trött nu. Fick sällskap hem av max i telefonen. Gillar diiiiiiiiig maaki! Nu ska jag rulla mot sängen faktiskt. Hörs imorn bloggen!




it's waiting heavy on your mind

2010-12-04 @ 18:49:36

Om en timma rullar jag och brudarna till islandstorget för fekkenation. Spåra idag igen rååå!


alltid samma pose

2010-12-04 @ 17:06:27


ibland överträffar jag mig själv i snygghet ...

1457

2010-12-04 @ 14:57:21
Var som sagt på klaras, men tror inte det var så mycket för mig alltså. AAAAAAASKALLT ute btw, jag typ dör. Serri. Pallante

här får ni två extremt fräsha bilder .............. :



you should know better

2010-12-04 @ 10:49:58
gårdagskvällen blev väl ganska lyckad tycker jag. Drog till theo där det var folk. Kom hem efter lite om och men vid ett tiden och slocknade med arslet tätt emot melissa runt tre. Nu ska vi in till öpper hus på klaras. CIAO

time to moove your body

2010-12-03 @ 18:30:36
Tar bussen vid åtta, så har maaassor av tid. Ska bara platta håret snart sen är jag redo. Tänkte lägga upp outfit, men eftersom jag måste stå med ryggen och arslet emot kameran funtar jag på att banga. Har nämligen ett linne som är urringat i ryggen som är lite ballt sådäraaaa. Men aa får se. En asbra låt får ni nu också som spelas på högsta nivån. Är ju ensam hemma. Som alltid? dessutom fyller min älskade mamma år idag. GRATTIIIIIIS!




you've got thoose magic shoes

2010-12-03 @ 16:54:04

Bästisarna drog nyss. Plågade simon med en massa tjejfrågor. Kan man ha det här? Vilken ska jag ha? Ska jag platta håret eller inte? Hinner jag raka mig? Haha you name it. Stackarn alltså. Är man simon så är man. Inte lätt med daniella och denize ibland ... Just nu sitter jag och dunkar musik och börjar bli riktigt taggad. Brudarna börjar väl rulla in om några timmar sen drar vi.


hahaha skönaste bilden. Paret. Luktar det illa denize?


vi är de tre bästa vänner någon kan ha

2010-12-03 @ 14:18:58
Fett misshandlad av aber och alex i skolan idag .. beskiven och sårad daani. Yeyeye intressant jag vet. Sitter nu i tvrummet med simon och denize. Tittar på bakssmällan. Extremt roligt att höra parets efterblivna garv typ varje minut.
Ikväll tror jag melissa sover hos mig, och imorn drar vi in på öppet hus klockan elva på morgonen! Elva ja! Damn alltså vi kommer döööö. Aja, slitna brudar goen wild i guess. Nu ska jag back to reality så hörs vi seeeen! PUSS



dom är tillsammans och sitter liksom flera meter ifrån varan ... grattis och gratulerar. Aja, thats hos we doo it :D :D :D SIMON ÄR SÖT. DENIZE OCKSÅ FÖR DEN DELEN...

.

2010-12-02 @ 23:17:09

i will retire with a crown

2010-12-02 @ 22:17:08

F1 glad och taggad daniella. Livet rullar bror. Imorn äre liksom fredag o ska kör på mjukis i skolan. Mysiiiii. HAr längtat efter det hela veckan fan ... Sen drar jag hem till mig med bästa simon och denize. Fredagar@daniella är ju standard! På kvällen blir det festligheter med bellan och ellinor. Denize ska troligtvis ******. hihihihihihih.


fett söt pytte. Värsta kamelen o hela köret. Skulle inte banga ... O MED DET SÄGER JAG GODNATT


i'll be your sunset if you'll be my silhouett

2010-12-02 @ 22:07:13
Drog ut med Denize istället. Snackade om precis allt mellan himmel och jord. Var ute i någon timma och slutade med att jag rullade hem med ett blött arsle. Så går det om man sätter sig på en snötäckt bänk ... Har precis tittat på favvoprogrammet med bullar och pepparkakor. Fat ass alltså. Tragiskt typ.


hold up, wait a minute

2010-12-02 @ 15:47:03
Sitter med dunkdunk i kosslurar och tar f1 coola webbbilder. Vad ska man göra när man har tråkigt liksom ?! Ska snart ner och fylla på min lattemugg. Köpte en stor påväg hem, så den är lite sådär smidig. Senare mot kvällen drar jag ut på promme med ellinor. Känner att jag behöver det, dags att bränna lite fett. Efter den där wrapen alltså ... wow.



höhöhöhö ... fulis

lite dagens

2010-12-02 @ 14:17:48
hahah, sitter och smågarvar för mig själv pga alexandras fall. Sjukt roligt alltså. Låt mig illustrera. Hon stod och tog kort på mig och en rymdgubbe, då hon skulle öka avstånden mellan hon och mig. Hon vänder sig om och går bak. När hon sedan ska vända sig om, halkar hon till. Tar tag i ett räcke och försöker springa sig upp eller något. Väskan på armen och iphonen i handen. Jag ser hennes livrädda blick då hon inser att hon kommer ramla. Med sprattlande ben som försökar springa ramlar hon pladask på det hala govlet. HAHAHAHAHAHA alltså shit får panik. Själv la jag mig ner av garv ....

Förövrigt måste jag skicka ett litet plus till simons playlist yey. Typ bara han och jag som faktiskt tycker om sådan musik ... Awesome nya låtar bebis!
OOOCH så måste jag lägga ännu ett litet plus till mig själv då jag precis drog ut en fet sticka ur mitt finger. Alldelles själv med en ögonbrynspincett. Ont gjorde det, men var fett irriterad på mitt finger då det har gjort ont i några dagar. gratttis daaaani


animal rights

2010-12-02 @ 13:56:54
Seg men ändå chill dag. Drog in till vetenskapens hus med klassen imorse. Zombisar hela bunten alltså, sjuuukt trött man va. När vi var där hade vi två slags lektioner en timma vardera typ. Sista timmen fick vi gå ner i en slags grotta med en massa roliga grejor. Aproligt. Kom hem för drygt en timma sen, och har precis ätit en fet wrap som jag köpte med mig hem. Mätt daniella? JAAAAJA

Dagens roligaste var lätt Alexandras fall. Aldrig garvat så mycket assååååå, hahahaha ..




don't let the darkness seek you up

2010-12-01 @ 23:15:57

tvek på att det är okej att vara en sådan weheartit nörd som jag. Men fan så fina bilder det finns alltså. Kan inte låta bli typ. Btw fick jag ig varning idag. GRATTIS DANIELLA.... kämpa nurå. Klarar mig igenom dagarna med hjälp utav alexandra och fina killar. Kärlek till eeeeeeeeeeer


all i see is fireworks

2010-12-01 @ 22:08:45

+ slutar runt tolv imorn
+ imorn äre dagen innan helg
+ vi har bullar och mat i huset

- jag ska upp halv sju imorn
- städare imorn = plocka undan allt
- det är typ hundra minusgrader


första december

2010-12-01 @ 21:59:11

Dagen dåråååå. Efter skolan åt jag mycket mycket mat med bells och ellinor, sen vaccinerade jag mig med mammsen. Gjord ondare denna gång dock ... sårad daani. Sen åkte jag och Ellinor till Atletika skolans öppna hus. Verkar faktiskt vara en riktigt bra och mysig skola, men eftersom den är sportinriktad är den nog inget för mig. Kyrka efter det. Trevligt som vanligt med mina fina älsklingar. Nu efter en dusch ska jag nog titta på en film och somna. hare