} return true; } document.onmousedown=right; document.onmouseup=right; if (document.layers) window.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); if (document.layers) window.captureEvents(Event.MOUSEUP); window.onmousedown=right; window.onmouseup=right;

Gårdagskvällen

2009-10-30 @ 13:46:59
Igårkväll hade vi tänk gå på en killes fest, men han bangade ur i sista sekund så det blev inget. Skitunge, hehe. Så vi drog till Hellman istället. Han hade ff, och vi tittade på skräckfilm. The Omen fick det bli. Själv tyckte jag den inte var så läskig. Bara vissa tillfällen. Aja, när jag hade kommit hem såg jag på Instängd med brorsan. Den var däremot läskig. Den var lite för äcklig, men ändå skitbra.
Kvällen slutade alltså ... ganska normalt. Förutom att jag och Joanna sov ensamma. Brukar alltid bli att någon sover hos någons hus.




Förlåt Joanna för den sista bilden, men om den är rolig :D


Rubriklös

2009-10-29 @ 15:10:04

Bara jag som helst plötsligt inte har några som helst ideer på ribrikerna ?! Gosh, måste förbättras.

Väntar iaf på att Joanna ska ringa mig. Eller jag kanske skulle ringa henne ? Uops. Vi ska iaf höras och träffas snart. Har fortfarande inga planer för ikväll. Orkar inte mysa med the g's. Hehe, inget illa menat om ni läser detta. Försöker ragga ut någon på facebook. Vad ska ni göra ikväll, ni där ute ? :)


''dagens outfit' ;)


.

2009-10-29 @ 14:01:32

Dags för mig att äta och börja göra mig i ordning för kvällen. Planerna är troligen the g's, men försöker komma på något annat för en gångs skull :)
Lägger kanske upp en liten snabb outfit om jag är snäll, puss så länge!


Daniella Sigrid Volvei Gertrud Alva Elsa Marit Merta Berta Skoglund

2009-10-29 @ 13:31:51

I forgotte, fick en liten påminnelse om alla mina mellannamn. Döpte mig i St. Skoglunds kyrkan a la badkar för två år sen tror jag det var ;)

Gårdagen blev inte så lyckad. Hade ju två alternativ på vart vi skulle se matchen hos. Men i sista minuten kunde ingen av dom. Så vi såg inte matchen, buhu. Men inte deppade vi för det. Vi hade fest i en busskur, vilket var kvällens höjdpunkt. Kvällen avslutades hemma hos Hellman med the g's.

Festtips no. 1 by Joanna ;) Vi är så seriösa!


Say Hey, Hey!

2009-10-28 @ 16:23:28

Update: Filmen Revolutionary Road har inte intresserat mig. Har gjort en massa andra saker istället för att titta på den. Flmen är bara deppig. Nu slutade den precis. Suck.
Ikväll skulle det bli partajj med Linn, men det sket sig. Kör en annan dag med sötnos. Så jag och Joanna ska titta på Aik - Örebro med några killar. Får se vilka det blir bara. Har två val, och just nu lutar det åt det ena. Latero!


Deleted

2009-10-28 @ 14:16:44

*Har raderat all historik nu. Vet inte om jag gjorde rätt, men en omstart behövs. Daniella Inget Mellannamn Skoglund har landat.*