} return true; } document.onmousedown=right; document.onmouseup=right; if (document.layers) window.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); if (document.layers) window.captureEvents(Event.MOUSEUP); window.onmousedown=right; window.onmouseup=right;

Boring

2010-01-31 @ 22:29:03

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
tjej - Joanna
Vad står det i ditt femte sms?
Jo, det är skitbra :) <33
Vem ringde dig senast?
Joanna
Vad har du för bakgrundsbild på din mobil
Én bild på Flip och Petter
Vilket språk är din mobil på?
Svenska
Vad heter din ringsignal?
Någon fjorrelåt
Hur många sms har du i din inkorg?
Många, raderar typ aldrig.
Vad står det i ditt översta sms och vem är det i från?
Yes, gjort under helgen då? :) <33 - Emil
Vad står det i ditt sms längst ner och vem är det i från?
Hej :) <33 - Filip
Hur många sms har du i kategorin "skickat".
No idea
Vem är din 13:e kontakt?
Denize Hjärpe
Är din 20:e kontakt en av dina bästa vänner?
Farfar - Hehe nej
Ogillar du nr 5?
Andreas Hellman - Haha, oftast inte.
Har du varit i hop med nr 1?
adam, nej.
Vad har din mobil för färg?
svart
Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången imorse?
Dags att ta bort sminket
Hur mycket kontanter har du på dig?
Just nu, inga.
Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
Denize Hjärpe
Vad har du på dig på överkroppen just nu? 
t-shirt
Vad är det för märke på skorna du har på dig?
barfota just nu
Ett ljust eller mörkt rum?
ljust
Vad gjorde du vid midnatt?
Låg i Gurras säng och pratade
Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
ingen aning
Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
Joanna tror jag
Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
Haha, digitalkt kör vi här.
Vilken ålder har varit bäst hittills?
Vet inte riktigt ;)
Dina värsta fiende?
Godis!
Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
Någon som man har på datan.
Vad var det senaste du sa till någon?
mm ...
En miljon dollar eller förmågan att flyga?
Don't know.
Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
Maybe ;)


Kent - Svarta linjer

2010-01-31 @ 21:30:40



Powernap

2010-01-31 @ 20:54:48
Tog en powernap från klockan sex till typ halv åtta. Riktigt skönt, men nu är jag sådär nyvaken och seg .. Inte bra. Aja, ska iaf titta på någon film klockan nio, sen måste jag verkligen plugga lite. Har försökt hela dagen men det går inte. Hatar att plugga. Usch.


blondie


Utspårad kväll

2010-01-31 @ 13:15:33

Kunde inte logga in på blogg.se igår, därför kunde jag inte heller blogga. Men rummet är iaf klarmålat! Hur skönt som helst.
Gårdagen startade iaf på Rucola med Joanna, Gurra, Viking och Linkan. Vi åt där, sen drog vi vidare för att fixa dricka. Vi gjorde det och lite andra saker, sen drog vi vidare till lokalen. Efter några om och men kom vi in och började köra. Sanning och konka kortlek, dans på bord, tweenie, skrapsår och toalettbesök förklarar kvällen. Dock fick Petter åka hem pga att han var för full för att stå. Stackarn! Ja, vissa blev lite för fulla helt enkelt. Gurra, jag och Viking somnade vid två hos Gurra. Vaknade vid tio av Gurra. Han ska alltid vara sådär extremt störande på mornarna .. Göra jobbiga ljud och röra sig föör mycket. Bläh.
Aja, idag ska jag bara ta det lugnt och tyvär plugga. Ciao!


Ointressant inlägg !!

2010-01-29 @ 18:13:54

Btw, jag sprang runt i converse och skinnpaj idag! Förstår fortfarande inte hur jag klarade mig ?! Det var fan tio minus ute ...


Babianrumpa! Stinkpelle!

2010-01-29 @ 17:08:43

Skoldagen har varit riktigt seg! Vi hade no redovisning som gick hyffsat bra, och så somnade jag nästan på so:n. Men jag klarade mig igenom ännu en dag och nu är det helg!
Efter skolan drog jag och Joanna in till stan. Två donken besök, två H&M besök och ett toalettbesök var det enda vi hann med ... Sen drog vi oss hemmåt. I väntan på bussen i vby träffade jag Max. Stog och snackade med han en liten stund, sen mötte jag Ida också. Bussen kom och jag klev på, nu sitter jag här i sockor, hoodie, mjukisbrallor och halsduk. Knut mitt på huvudet också! Mysigt värre ..
Ikväll träffar vi några grabbar skulle jag tro, men mer om det senare! Nu kom mamma och pappa hem så snart är det middag. Förlåt för att jag aldrig har bilder nuförtiden, men jag hittar inte sladden så kan inte ladda in!
Pusss


Dags för film

2010-01-28 @ 20:16:55

Precis när jag tänkte sätta på en film ringde Filip och Hendele på skype. Klart som fan att man måste svara liksom. Får väl sätta på filmen senare antar jag. Imorn drar jag in till stan efter skolan med Joanna, och några till skulle jag tro. Eller inte. På kvällen för vi se vad vi gör, hittar säkert på något. Puss!


Fuckoff

2010-01-28 @ 17:44:59
Nu ska jag måla naglarna, sen drar vi och köper färg och säng!
PS. Jag orkar inte med skolan.

Hemmadag

2010-01-28 @ 14:25:34
Vaknade i morse med huvudvärk och var extremt otaggad på skolan. Då menar jag extremt! Så jag bestämde mig för att stanna hemma och ta det lugnt .. Har bara tagit det lugnt framför tv:n i princip hela dagen. Fick ett samtal från Denize som skällde ut mig för att jag va hemma. Ska hon säga, haha! Aja, har precis tagit en lång och skön dusch nu och nu ska jag nog sätta på en film efter lite stirr framför datan. Kyss!

Happyface

2010-01-27 @ 22:41:01

Är trött som fan nu alltså ... Ska nog börja dra mig mot sängen snart. Aja, kyrkan var riktigt chill. Vi busade runt i mörka stora salen, spelade twister, spelade guitar hero, tog det lugnt i soffan och en massa annat skit. Rickard, Philip, Max, Johan, Filip, Joanna och Denize. Det var människorna som jag umgicks med iaf. Klockan tio skjutsade min snälla pappa hem mig och Rickard. Såg att mina converse hade kommit idag också. Wie! Så nu är jag riktigt glad, men riktigt trött som sagt. Ciao!


No bed, no paint

2010-01-27 @ 16:54:48

Vi hinner inte köpa färg och säng innan kyrkan, så ja det får bli imorn helt enkelt. Nu ska jag stirra framför datan och sen tänkte jag faktist plugga lite. Har no redovisning imorn ... Försöker få tag på Denize just nu, men hon har ju ingen mobil. Får damp snart !!!


Moonlight Shadow

2010-01-27 @ 16:02:36

Hej fucktards! Gåragskvällen tog slut vid halv tolv. Vi satt vänkade framför paradise hotel med en burk Ben&Jerry. Cimon är fan snygg! Att han åkte ...
Aja, idag har skoldagen rullat på som vanligt. Joanna spelade en helt grym hälsning till mig på gitarr. Laddar upp den så fort jag hittar sladden till mobilen. Det är inte så lätt i rummet just nu. WellWell, snart kommer mamma och pappa. Då ska vi dra och köpa färg och säng. Sen blire kyrka för min del!


Webcam

2010-01-26 @ 20:17:25
Denize slaggar här inatt. Vi webbar med Filip och skypar med alla tre som sagt. Det är asvarmt och vi är coooola!


Skype

2010-01-26 @ 19:12:51
Jag har skype nu. Jag och Denize sitter och pratar med Hendele, Filip och Gurra. Imorn har jag sovmorgon, hej då!

Oldie

2010-01-26 @ 17:04:58
Hej Sven! Jag har så tråkigt så jag kan hänga mig själv. Snackade nyss med Denize i telebanan. Men det avslutades med att hennes mamma tog hennes mobil, haha! Så nu tänker jag och mamma ta ut alla möbler ur mitt rum eftersom vi ska måla om det i helgen. Ska också köpa en ny stor säng! Imorn troligtvis. När vi är klara med det får jag se vad jag gör. Kanske sätter jag på en film jag laddar ner, eller så rensar jag garderoben! Tjingeling!

Loituma Leva's Polka Basshunter Remix

2010-01-25 @ 17:48:39

Haha, helt amazing!


Cash flooow

2010-01-25 @ 17:09:30
Hello mates! Dagen rullade på i skaplig takt, efter skolan åkte jag till vby med Denize. Köpte godis och pengar till mobilen. Nu sitter jag är och är jävligt otaggad på bloggning. Så det får vi ta en annan gång, hejdå!

Saturday night

2010-01-24 @ 17:28:13
Jadu, kvällen började med att jag drog hem till Gurra med Linkan, Filip, Petter och Viking. Där chillade vi galet ett tag tills andra personer rullade in. Denize, Filip, Jesper, Fredrik, och några till. När Joanna och brudarna kom stod alla boys plus denize och jag vid dörren och sjöng till Joanna. Lite senare kom också Max och Johan. Kvällen bestod av mycket mys i sängarna, dans, shottar och allmän glädje. Slutade med att jag och Petter sov i Gurras säng medans han fick sova i extra sängen ...
Idag har jag degat hemma hos Gurra hela dagen. Petter drog vid tolv, och sen kom Filip och Fredrik. Vi tittade på film och tog det rejält lugnt. Nu har jag precis kommit hem och sitter vid datan. Hittar inte sladden till mobilen så kan inte överföra bilder! Kyss.

...

2010-01-24 @ 16:44:43
Är hos Gurra just nu. Skriver om gårdagen och idag när jag kommer hem. Puss

Around the world

2010-01-23 @ 14:47:12
Sitter vid datan nu och taggar till med hjälp av Joannas partylista. Ikväll blir outfiten sammetsleggins, långt svart linne, kavaj och smycken. Schnyggt! Ska möta Denize vid björnboda klockan sex för att vi ska köpa läsk och piggelin till drinkarna. Efter det drar vi vidare till Gurra. Ciaaao!

Party Party Baby

2010-01-23 @ 09:52:23

Gårdagskvällen blev galet chill. Det blev jag, Joanna, Melissa, Filip, Gurra och Linkan. Vi tog en tripp till Coop pga sockersug. Sen busade vi i Gurras rum och mot slutet satte vi på Final Destination. Joanna och Melissa drog vid halv elva, men jag stannade kvar med killarna och kom sen hem halv ett.
Nu sitter jag i min säng och försöker få tag på Joanna. Mina städare kommer elva och jag har no place to be at! Aja, det ordnar sig hur som helst. Nu ska jag fixa mig lite till.


Shut up and let me go

2010-01-22 @ 18:41:16

 


jag älskar dig

2010-01-22 @ 18:06:01


FredagFredag

2010-01-22 @ 16:30:43

Tjenare dude! Min dag har spenderats i Vby med Joanna, Melissa, Jenny och Louise. Vi kikade runt lite där och var mest på donken. Tjockisar som vi är! Ikväll ska vi vara med de härliga boysen. Vi ska nog chilla gaaalet hemma hos någon. Tänker inte vara ute iaf ..
Om någon timma eller så måste jag möta upp Denize för att hämta lite grejor så nu sitter jag och laddar min ipod. kan verkligen inte åka buss utan musik. Hemskt! Ciao bitches!


Älskade vän

2010-01-21 @ 18:23:17
Nu ska jag ner och laga klart maten sen drar jag till Gurra. Need to talk .. Aja, skriver någon gång imorn eller senare. Puss!


See my sunshine again

2010-01-21 @ 17:37:19
Hello people! Hann inte uppdatera på hela dagen igår med den spenderadse iaf i Vby med Denize, Max, Johan och några till ett tag. Vi drog runt där ett tag och gjorde en massa bus .. Sen gick vi till kyrkan för det var gudtjänst. Efteråt leta vi runt efter chokladtomtar. Haha.
Idag drog jag till stan med Sofia. Där leta vi runt som galningar efter en kofta som inte vill hittas. Sen mötte vi upp Melissa, Joanna och Louise. Vi pratade mest och satt på donken. Nu är jag hemma och är trött!

Jeremih - My sunshine

2010-01-19 @ 18:20:52



Kladdkaka i mängder

2010-01-19 @ 17:47:10
Kom precis efter en chill dag hos Joanna's place med Denize. Vi tre tjejer gjorde kladdkaka och bänkade oss framför Disney Chanel. Det äger hästballe! Just nu är jag överdrivet mätt .. Känns seriöst som om jag ska spy. Inte bra att proppa i sig en massa deg på en minut. Aja, nu ska jag nörda lite data, sen får vi se vad världen bjuder!

Chilling Pilling

2010-01-18 @ 19:40:35
Skoldagen rullade på med två dubbel lektioner. Engelska innan lunch, och matte efter .. Tog mig igenom dagen iaf. Efteråt drog jag hem till Gurra. Vi chillade galet framför datan en stund, och tillslut satte vi på en scary movie. The unborn blev det. Riktigt dålig tycker jag, inte det minsta läskig. Aja, kom hem för ca en halvtimma sen. Har precis ätit och sedan satt mig här.


Film

2010-01-17 @ 21:16:20

Nu: Scream 2


Taio Cruz - She's like a star

2010-01-17 @ 20:42:35



Friday night

2010-01-17 @ 20:38:52


Love


Saftiga bilder ...

2010-01-17 @ 19:24:27







Alla de andra strulbilder skippar jag att lägga upp ...


Helgalen kväll

2010-01-17 @ 15:22:47


Just nu.
Kvällen igår va helgalen .. Shit. Slutade tyvär mindre bra för Denize och min del. Kom hem halv två dessutom ..Fuck. Men aja, var lite elverket över det hela. Vart man än gick var det några som strulade. Helt plötsligt kom det fram en och man började strula. Aja, hade iallafall helt sjukt kul. Förutom i slutet. Skriver med ikväll, då kommer också bilder! Kyss.


Sammetsleggins

2010-01-16 @ 15:53:01
Taggar till som fan till Joannas partylista och en skål med chips. Ikvällen kommer spenderas hos Linkan. Jag drar dit med Denize och Filip tror jag. Är jävligt sugen på dans just nu. Kanske ska köra en sväng ...
Aja, blubb blubb. DANNIB00i & DENNIB00i!


Fail med stort F

2010-01-16 @ 14:38:09
Gårdagskvällen är inte ens värd att ta upp. Hade huvudvärk och feber hela kvällen. Skulle inte dragit dit fan. Aja, spenderades med Joanna, Melissa, Louise, Denize, Rickard, Shonne, Ellinor och Isabelle hemma hos Denize. Sov där också, så jag kom hem vid halv tolv imorse. Nu har jag hunnit ta en dusch och chillat galet. Ikväll drar jag ut med Denize and some boys. Puss!

Trött och seg

2010-01-15 @ 16:27:23
Är verkligen inte på humör idag. Känner mig ful, trött, tjock och seg. Aja, ska vila upp mig lite sen efter middagen drar jag ut. Troligen till Denize, hoppas det går bara. Har inte så mycket att säga om dagen, slutade ett och efteråt drog jag till Vby med Sofia och Julia. Nu: Vila. Puss!

Ute i kylan

2010-01-14 @ 19:02:33
Var precis ute en liten stund med Gurra. Vi pratade om lite allt möjligt, och så skickade han ett ljudklipp när han sjunger. Grabben sjunger helt grymt! Gosh .. Aja, synd bara att vi hann träffas i ca 40 min. Men men :)
Nu väntar jag på att mamma ska laga klart pannkakorna. Efter det tar jag en dusch, sen blir det nog chill framför teven eller datan. Imorn är det fredag! Jag är jävligt taggad inför helgen. Är så trött på skolan, så jag behöver verkligen helg nu.

Pitpull feat Akon - Shut it down

2010-01-14 @ 17:08:45

Awesome!


Been a long time

2010-01-14 @ 16:07:34

Idag hade vi som sagt beeptestet. Var så hävla nervös innan. Jag och alexandra var jättenära på att skolka, men vi körde ändå! Jag fick 7,5. Är hyffsat nöjd med resultatet, dock kunde jag kört lite till men var så psykiskt otaggad. Aja, jag tar igen det nästa gång!
Nu sitter jag framför datan och lyssnar på en massa pepplåtar och chattar med några trevliga personer. Har inga som helst planer för dagen. Ska bara ligga och dega!


American Pie

2010-01-13 @ 20:36:11
Yes, klockan nio är det American Pie. Dock måste jag sitta nere i det stora mörka vardagsrummet. Men jag klarar mig, har mobilen i högsta hugg!
Imorn ska vi ha beeptest. Har verkligen ångest, men jag ska köra mitt eget race. Nöjer mig om jag får fem ... Haha nejmen jag kör tills jag inte orkar mer helt enkelt. Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, hittar säkert på något. Puss så länge!

Vby med brudarna

2010-01-13 @ 19:05:27
Gick (!) till Vällingby efter skolan med Alexandra, Julia och Sofia. Väl i vby drog vi runt lite och jag köpte ett par jeans. Är väldigt nöjd med dom då jag bara behövde betala ca 60 kronor själv. Resten gick på presentkort.


Sofia har de grymmaste benen i världen!



Klockren!

2010-01-12 @ 20:41:26


Du är luften jag andas

2010-01-12 @ 19:30:56


Pictures

2010-01-12 @ 17:46:32




Retard

2010-01-12 @ 17:39:41

NO: En av våra lektioner förflyttades, så nu har vi världens sämsta schema typ. Jag somnade nästan på So-lektionen. Jag är redan trött på skolan. Har typ hela skolan emot mig, känns det som. Haha. Andra privata saker.
YES: Fick sluta lite tidigare idag. Jag och Joanna var allt förutom koncentrerade på spanskan. Åkte till vby med Denize efter skolan. Fick skjuts hem från vby.


Mina brudar är bäst!

2010-01-11 @ 18:05:13
Joanna, Melissa och Denize kom till mig efter skolan. Vi gjorde äggröra och gorbys medans vi snackade om allt och inget. Provade en massa kläder, och hade det allmänt mysigt bara. Love you girlz! Dom drog för några minuter sen, och jag vet inte vad jag ska göra. Har inge lust att äta riktigt än, gör det senare.

Ni har noll koll

2010-01-11 @ 14:15:31

Fick this day. Kände en massa bitchblickar idag. Palla säger jag bara. Ni vet inte ett jävla skit, speciellt inte om dom där fucking rykterna. Aja, ska inte ta ut min ilska på bloggen. Det får Denize och Joanna ta emot när dom kommer om någon timma eller så.
Förövrigt sitter jag och äter en citron och lyssnar på musik. Har kommit på att jag inte ska lyssna på Enya. Kommer bara börja gråta då. Så håller mig till de lite gladare låtarna =)


Berg & Dalbana

2010-01-10 @ 19:58:35
De här två dagarna önskar jag inte skulle funnits. Men det är bara bita ihop och gå vidare. Denize kommer hit snart och jag har bestämt att vi ska titta på Scream klockan nio! Nu ska jag gå och fräsha upp mig och mitt rum lite. Kyss!

Jävla skit

2010-01-10 @ 19:14:37

Denize är på väg hit nu. Hon sover här inatt.


Ge mig kraft

2010-01-10 @ 16:45:57
Mår lite bättre nu faktist. Efter att ha chattat med några söta personer så är allt mycket lugnare. För ca kvart sen kom tårarna som en vägg emot mig. Gick inte att sluta gråta .. Men nu är jag faktist mycket gladare. Tack alla ni som fick mig glad igen. Ni vet vilka ni är :)
Imorn är det skola. Bara jag som har fetaste dubbelmoralen om skolan ?! Jag vill dit men ändå inte .. Hm, konstigt.

Helt tom

2010-01-10 @ 12:32:18
Jag känner mig helt tom. Jag vet inte om jag ska gråta, skratta eller sura. Just nu låter gråta mest lockande. Fuck.

Helvettes natt

2010-01-10 @ 11:47:07
Vill inte ta upp gårdagskvällen, eller natten för den delen heller. Somnade runt sex imorse ... Jävla helvetesnatt.
Kvällen började med skratt och slutade med tårar och ångest. För min del iaf.

Basshunter feat Patrik & Lillen - Vifta med händerna

2010-01-09 @ 15:17:47

''Patrik och Lillen gör det som ingen annan kan''


Fint, rent hus

2010-01-09 @ 15:07:03
Hemma nu bitches! Åkte runt med mami och papo medans städarna fick göra the hard work. Vi gick på kosmonova(haha), handlade mat, och lite sånt skit. Har i princip varit trött hela dagen, så nu när jag är hemma kan jag chilla rejält.
Ikväll blir det röj med brudarna. Melissa fyller ju femton, så vi startar med middag hemma hos mig. Sen får vi se vad kvällen bjuder. Kyyyyss

Jävla städare

2010-01-09 @ 10:24:08
Gick upp klockan nio idag. Fuck it ... Ska snart åka till Kista och titta på bio typ. Har ingen lust för något, vill bara vara med mina nära och kära utanför familjen. Men, men. Ska möta Dennib00i när jag kommit hem. Vi ska hitta på bus!

Gott & Blandat

2010-01-08 @ 23:57:54
Kom hem för sidådär tjugo minuter sen. Hemma hos Gurra chillade vi galet. Dock blev var det lite tråkigt här och där, men det var för att alla dissade oss. Haha ... Tillslut kom Jesper, Jocke, och Filip, men vi drog tio minuter efter dom hade kommit. Nu sitter jag med en påse gott och blandat och lyssnar på musik.
Imorn ska jag upp klockan nio ... Städarna kommer elva, och innan dess måste jag städa och en massa annat skit. Kommer faktist inte kunna blogga på nästan hela dagen. Kommer var busy, busy, busy. Varför får ej nämnas nu. Mhihi.

K-nulla B-rudar

2010-01-08 @ 19:30:49
J to the Anna är på väg hit, efter det drar vi vidare till Gurrisch. Sen kommer troligen Melissa och Denize. Vad vi ska göra är oklar, vi ska bara umgås rejääält. Kyss!

Halmtuna ?

2010-01-08 @ 17:11:48
Haha, snackade nyss med Gurra i telebaban. Han kunde seriöst inte säga Almtuna. Både jag och Petter ba: ALMTUNA! A-L-M-TUNA!!!! Han ba; Halmtuna ? Almetuna ? ... HAHA.
Aja, ska nog ner och göra middag snart. Blir el favorito på en fredag som detta. Tortelini! Ciao!

Dannib00i in da place

2010-01-08 @ 16:57:43
Hejsan alla svennebanaber! Nu har precismina kära homiesar dennib00o, jannab00i, och mensib00i dragit. Vi har gjort föör många chokladpuddingar, en massa sexiga videos, porrinspelningar, och en massa annat galet flumm. Ikväll blir det utgång med tjejerna plus de äldre. Kyss på rumpan!



SEXIIII!


Happy Birthday

2010-01-08 @ 13:09:20

Puss till mina älsklingar Sofia & Melissa som fyller 15 i helgen(Sofia idag och Melissa imorn). Nu får ni knulla lagligt och skjutsa mig på moppe!


Galet skön dag

2010-01-08 @ 11:45:55
Oh yes. Fick det nya schemat idag, det var sådär. Lite bättre än det förra, så det duger. Började nio idag, och slutade elva. Så nu har jag hunnit ta en gorbys och chillat. Väntar på Joanna och Melissa som kommer vid två. Vad vi gör då är oklart. Puss!

Bilder från grillkvällen

2010-01-07 @ 19:44:59





Ångestskola imorn

2010-01-07 @ 18:27:15
Hej Kurt! Simningen gick ganska så bra. Vi körde på och hade det skoj. Dock var det ett flertal äckliga gubbar med kamel och tanter som flashade blygdläpparna som jag skulle vilja slippa sett. Usch, vad har hänt med världen ?!
Jaja, efter motionen drog vi till donken och fikade, haha. Sen drog vi hem till var och en och nu sitter jag här. Hann köpa mig en rosa tröja på H&M också. Den ska jag troligen ha imorn, till fuckskolan ... Bläh. Blev ett ångestinlägg det här, men skit samma. Jag skriver vad jag vill (a)

Simmingtime

2010-01-07 @ 13:33:17
Efter några om och med, bestämde sig jag och Melissa för att åka och bada. Vi ska mötas i vby om någon timma eller så. Fast rumpa, here we come! Är hemma vid middagen, då jag bloggar. Tjing!
PS. Ni ska bara veta hur många gånger jag har lyssnar på Fight For you. Replay är min älskling.

Maskrullning

2010-01-07 @ 13:02:41


Gästblogg by Melissa

2010-01-07 @ 01:15:22

Aloha tänkte bara slänga in ett litet inlägg. Ja det var väl typ det jag ville säga! Meningslöst men bra! Ciao


Videoblogg

2010-01-07 @ 00:50:21


Tjockisar!


Pulkaåkning

2010-01-06 @ 16:48:47
Ikväll blir det pulkaåkning med Melissa, Denize, Simon, Shonne, Sebbe, Rickard och Niklas. Kanske blir grillning, men vi får hur det blir med det. Nu ska jag gå och leta reda på ett par mjukisbrallor. Tjing!
UPDATE 17:36: Max och Johan hänger med istället. Vi ska grilla och åka pulka (?). Vet inte om dom andra boysen hänkar, men men. Känner mig so värsta fjorren, har skruvade mjukisbrallor men dom är jättestora ... under det har jag strumpbyxor. Ska ta på mig överdriver mycket kläder på mig. Men det gör jag sen, för jag svettas redan ...

Jo to the Anna

2010-01-06 @ 16:02:38

Den här sommaren kommer äga balle! Alla planer jag och joanna har smidit ... Grrrr!


Back in b

2010-01-06 @ 15:00:43

Joanna förklarar Rommeresan galant. Checka in!


Miley Cyrus

2010-01-06 @ 14:55:56

Right Here


Goodbye


These Four Walls


Fucked up mobil

2010-01-06 @ 14:37:28
Går inte att ladda upp bilderna till datan. Tänkte ju lägga upp bilden på mitt frusna hår igår, men icke sa nicke. Ni får klara er utan den!

Oldies

2010-01-06 @ 14:28:23
Sitter i sängen och drogar gamla godingar av Miley Cyrus. Flashbacks here we come! Fick också en liten skrattattack när jag tänkte på Max cp ryck igår. Eftersom det var så jävla kallt, började han hoppa som en stucken åsna. Haha ...

Mitt hår har frusit till is

2010-01-05 @ 22:59:20
Fyfan, aldrig mer en utekväll. Var med Max, Johan och Joanna på röda. Så sjukt kallt, förstår inte hur vi kan gå ut när vi vet att det kommer sluta i tårar. Tårar av smärta. Mitt hår var täckt av is när jag kom hem. Tog bilder, men laddar in dom imorn. Aja, är iaf hemma nu och ska ta ett bad med Joanna. Sen blir det kanske film eller något. Kyss!

Har man tråkigt tar man listor

2010-01-05 @ 17:04:13
Namn: Daniella Skoglund
Kallas för: Daniella, Danni, Skogis......
Stjärntecken: Lejon
Höger eller vänsterhänt: Höger
Piercingar: Öronen&nalevn
Tatueringar: Nej, men vill ha något litet på handleden, bakom örat eller på höften.
Längd: ca 1.70
Skostorlek: 38
Hårfärg: Vet inte exakt, men typ mörkblond, färgar det dock brunt.
Fräknar: Nix
Motto: Lev för dagen
Kär? Kanske, kanske inte.
Önskar du att du bodde någon annanstans? Nej, trivs prefekt där jag bor just nu. När jag blir äldre mer mot city. Tycker du att du är attraktiv? Tycker du att jag är attraktiv ?
Dricker du? Jovars
Röker du? Nej
Vilket schampo använder du? Det mamma köper hem, oftast något för färgat hår
Vilken parfym använder du? Britney Spears, vet inte vad den heter.
Vad är du rädd för? Äckliga män, spöken
Gillar du att tvätta? Nej!
Gillar du berg- och dalbanor? Oja! 

Senaste…
Filmen du hyrde? Kommer inte ihåg.
Filmen du köpte? Köper aldrig filmer.
Låten du hörde: Fight For You - MorganPage Beltel Remix
Låten du laddade ner? Sex on Fire - Kings of Leon
Personen du ringde? Andreas
Personen som ringde dig? Johan
TV-program du såg? Spökprogram tillsammans med Joanna, usch.
Person du tänkte på? Hmm ... 

Favorit…
Låt: Fight For You - Morgan page Beltel Remix. Lätt!
Sak att göra: Ute och ränna, eller titta på film.
Dryck: Cider
Kläder: Jeansleggins!
Film: Twilight, eller Forrest Gump
Bil: Är inte så insatt, men någon snygg bara!
Serie: Gossip Girl & Desperate Houswifes 

Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? Ja ..
Gråtit över en flicka? Ja ..
Ljugit för någon? Tyvär ja ..
Varit i slagsmål? Nix
Blivit arresterad? Nix
Träffat någon från internet IRL? Yes
 
Antal…
Gånger du varit kär? -
Gånger ditt hjärta brustit? -
Hjärtan brustet på grund av dig? Vet inte
Tjejer du kysst? haha, kanske 3.
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Jag går i grundskolan, så typ alla.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Några gånger

Senaste…
Boken du läste? Twilight
Personen du fick e-mail av? Facebook
Personen du fick brev av? Ingen aning
Personen du fick sms av? Gurra
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Någon dag sedan.
Saken du köpte? En bh
Vad har du gjort idag? Duschat, rensat mina lådor i hallen, rensat alla mina skor, suttit vid datan.
Brukar du svära mycket? Ganska ofta ja.
När stiger du upp på morgonen? Oftast runt sju, annars kanske elva.
Vad har du på dig? Jeansleggins, linne, hoodie.
Vad ska du göra ikväll? Träffa de bästa skulle jag tro.
Vad är du allergisk mot? Tyvärr stark sol, men jag kör ändå!
Var har du ont? Ingenstans!
Använder du hårspray? Never ever, long time ago.
Kan du stå på händer? Oh yeah!
Håkan Hellström eller The Ark? Inget av dom
Salt eller socker? Socker!
Gillar du ketchup? Bara till köttbullar och hamburgare
Är du glad nu? Always
Var du glad igår? Ja det var jag.
Vad dansar du till? House för alltid!
Stockholm är… ? min hemstad
Göteborg är… ? gött
Kan du sjunga? alla kan sjunga ? Frågan är bara om det låter bra.
Spaghetti eller makaroner? Spaghetti
Land du vill besöka? Portugal


God morgon mina läsare

2010-01-05 @ 15:14:50
Jag och Joanna gick upp ur sängen vid halv två, då kom hennes pappa and off she go. Nu har jag duschat, och fixat mig lite lätt. Orkar inte träffa någon på dagen, känns som om jag inte kommer hinna det. Ska ända vara hemma vid sex kanske. Men sen drar vi ut igen, dock vet vi inte vad vi ska göra. Har i nuläget tre alternativ. Hm .... Bestlusångest ?!
Måste börja vända om dygnet tills skolan börjar. Hur ska jag kunna gå upp vid sju, när man typ lägger sig då nu ?!

Jag förstår inte hur vi pallar

2010-01-05 @ 00:15:21
Kvällen har spenderats med Joanna, Johan, Max, Andreas och Mattias på röda med vp. Melissa var tvungen att dra vid halv elva så hon hann inte med mycket hon. Förövrig så var det helvetteskallt där. Men trevligt hade vi, tur det. Drog hem vid halv tolv pga av vädret. Nu ska vi ta ett bad, sen kolla på film. Puss!

Trött till tusen

2010-01-04 @ 19:28:52
Helt plötsligt blev jag så sjukt trött. Shit, va hände.
Melissa drog hem, jag åt middag och sedan satte jag mig framför datan. Kvällen kommer bestå utav att dega framför en film med Melissa. Någon som vet vad Allt för min syster heter på engelska ?
UPDATE 19:49: Joanna och Melissa kommer om ett litet tag. Vi ska titta på Trubbel i Pradiset. Tjing!

Melbourne in da house

2010-01-04 @ 17:07:16
Sitter i min osköna säng med Melissa just nu. Jag köpte en bh, Melissa köpte en bh, strumpor och en tröja. Nu har vi inget att göra, men ska nog ändå snart äta middag. Ikväll gör vi något roligt med the bögar ..
UPDATE: Mitt busskort va i brevlådan imorse. Gissa om jag blev glad ?!


Kamerakåt

2010-01-04 @ 13:35:43

Dags för mig att rulla. Jag tror min buss går två, så dags att kila snart. HOPPAS mitt busskort har kommit i brevlådan nu. Annars blir jag ledsen ...


Åka buss dagarna långa

2010-01-04 @ 13:12:21
Idag ska jag till Vby, igen. Denna gång med Melissa. Har varit i antingen Vby eller stan typ varje dag nu känns det som, hihi. Vad vi ska göra i vby är oklart, men såklart hittar vi på något enormt roligt att göra. Vad ska ni mina hundratusen läsare göra ? Haha ...

Godisberoende

2010-01-04 @ 00:59:33
Kvällen hos Gurra spenderades med Gurra, Joanna, Melissa och Viking. Vi tittade på någån skräckfilm ett tag tlls alla fick för sig att gå till Coop för att köpa ostbollar. Haha, så vi gick dit och köpte det. Jag köpte degestivechoklad och bilar, mums! Sen gick vi hem och satte på en ny skräckis. Inte för att någon tittade på den, men men! Kom hem vid kvart i tolv, då jag satte mig vid datan med bilarpåsen. Ska logga ut efter detta inlägg då jag faktist är trött! Morgondagen är oklar. Om ni undrar ...

FjorreSnorre

2010-01-03 @ 19:24:18
Brorsan Moulitröja (fjortis jag vet, men gud så skön) är på, och jag väntar på Melissa och Joanna. Efter det dra vi vidare till Gurra.
På tala om fjortis, idag när jag och Denize väntade på Melissa gick vi förbi två fjortisar och två blattar. 97:or och en meter korta. När vi gick förbi dom sa båda för sig själv: Jävla fjortisar. Då sprang dom efetr oss och började kaxa. Dock var det bara de två blattarna som kaxa. De skrek hora och sånt. Sen när dom kom fram andra gången sa jag: Hur fan kan du veta om jag har legat med 100 personer eller 0 ?! Vet du ens vad ordet hora betyder ?! Och blablabla. Både jag och Denize ägde skiten ur dom. Moahah! Dessutom var en av grannen Denize granne .... Haha. Aja, kortfattade detta enormt. Annars skulle det vara en helt tex. Palla.

Jag förstår inte hur jag inte kan glömma dig ..

2010-01-03 @ 18:59:05

dryga jävel


Fight For You - Morgan Page Beltek Remix

2010-01-03 @ 18:56:50

Helt fucking grym. Depp dunk!


Film med Gurra

2010-01-03 @ 18:54:16

Kvällens planer är film med Gurra, Joanna, och Melissa. Vi ska hyra någon bra och bara chilla. Båda han och jag är inte på världens humör, så en filmkväll sitter prefekt.
På stan hittade jag ett par ursköna jeansleggins från H&M, och en tisha från MQ. Spenderade bara tjugo kronor idag, på en latte. De andra köptes från presentkort. Happyface!


Dags för stan med Denize.

2010-01-03 @ 12:04:02
Ska snart dra mig emot Vby, sen vidare mot St.Eriksplan. Där möter jag Denize, och vi drar vidare mot stan. Fika, affärer och snack är våra planer. Vad har ni för er idag ? :)

Chill hos Rickard

2010-01-02 @ 18:42:47

NU: Försker jag hitta ett par strumpor som det inte är hål i.
SENARE: Kommer Joanna och vi drar vidare hem till Rickard. Melissa kommer senare, när är frågan. Kommer iaf bli galet chill hos R. Mina vader är fortfarande döda. Fuck it, jag ska dansa lite ikväll trots allt.


So serious. D pose!


Kings Of Leon

2010-01-02 @ 16:50:12
Efter att ha tittat på Victoria's Secret Fashion Show repris, blev jag jäkligt taggad på dessa låtar. Gammla godingar helt enkelt.  

Use Somebody


Sex on fire


Final Destination 2

2010-01-02 @ 12:23:45
Den filmen såg jag igår innan jag gick och la mig. Det är faktist en skitbra thriller. Har sett trean också, and i love them! Absolut värd att se!
Idag är mina planer oklara. Är ensam hemma för tillfället. Familjen har åkt till Uppsala, bror har träning. Ska nog bara chilla idag. Har träningsvärk som fan i vaderna. Gör asont att gå, speciellt i trappor. Shit!
Annars lyssnar jag på Guitar Hero spellistan på spotify! Hihi ...

Rolig video från igår.

2010-01-01 @ 21:03:03


Haha, fyfan va töntiga jag och Melissa låter. Wiiiiii! Dessutom hör man en massa roliga kommentarer hela tiden. Så jävla roligt!


Ändrade planer

2010-01-01 @ 18:34:36

Jag får inte dra ut för min efterblivna pappa ... Så jag ska chilla hemma istället. Måste fan bli frisk. Har ont i halsen och är förkyld. Har varit så ett tag men jag har inte orkat stanna hemma och friska till, så har blivit typ sjukare och sjukare. Haha. Too bad bara att jag har har några halstabletter. Men skit samma!


Kläder efter väder

2010-01-01 @ 18:15:44

Har bara ätit frukost och middag idag, plus lite glass. Mihih. Ska ut med Melissa, och Denize sen. Vi ska träffa några boys. Ber till gud att vi inte ska vara ute, men om vi ska det ska jag ta på mig 32 par strumpor!


Så vacker!


New Years Eve

2010-01-01 @ 17:20:42

Gårdagskvällen/natten spenderades @Kulling place. Det började med mys i soffan med Alex, Simon, Rickard, och Melissa. De andra var ute och förstörde grillar och hoppade studsmattor. Senare körde vi fullt ös med dans till dunk på högsta musik. Slutade med att jag och Joanna dansade runt i underkläder inför alla, tyvärr. Kvällen blev iaf lyckad då den spenderades med de bästa. Kom hem vid halv tre, somnade efter en timma. Vaknade klockan sju av en hemsk huvudvärk och illamående. Nu mår jag dock bra, även fast mina vader är slutkörda av fyra timmars dans.